Agustosirilsiklam hamile kalmak istediğim ay çok ilişkiye girdik ama yumurtlama günüde özellikle girdim yine bebeğim erkek oldu ama ne alaka bilemedim ben tam
Erkek bebek(lincleyecekler girmesin)
- Düzenlendi
Agustosirilsiklam böyle birşeyi biz ayarlayamayız. Siizn dediğiniz olay şu. Kız sperm çok yavaş ama uzun ömürlüdür. Erkke sperm çok hızlı ama kısa ömürlüdür. Yumurtlamadan önce girilen ilişkide kız daha yüksek evet çünkü kız sperm uzun ömürlü olduğu için 72 saat sanırım yaşıyor. Erkek spermler ölüyor tabi artık. Yumurtlama zamanıda erkek sperm daha hızlı olduğu için oranla yüzde 70 daha yüksek tutması. Ama tekrar tekrar söylüyorum biz ayarlayamayız.
Bunlar sadece bilimsel açııklamalar.
Bu arada ovulasyon ile gebe kaldım yani yumurtlama günümü biliyorum 20 şubat 2019 hshdhshs
Tam o gün ilişki oldu ve rabbim gönlüme göre verdi bir prensesim oldu. ☺️
Lagosiyawo çok iyi muhteşem bı doktor ya bnde kızımı onda doğurdum oglunada onda takipliydim😊🌷
Blkz_07-01 Sizdede tuttmus demek😊
papatya02 Doğru bir şey gliba bn inanıyorum artık😊
Agustosirilsiklam evet yalnız orası tıp merkezi olduğu için küvez yoktu eray hoca sefa hastanesine geldi orda doğurttu beni orada küveze koymuştuk kızımı orda yatmıştım eray hoca hep yanımdaydı sağolsun
Lagosiyawo Bnimde bu gebeligim erken olucak gibime geliyor doktor da erken doğum riski var dedi ztn Eray hoca buyuk teselli veriyor gerçekten 35 haftaya kadar beklese iyi diyor hocam ztn iğne vurylcam ciğer geliştirici 25 yada 27 haftada
Agustosirilsiklam bana doğumdan bi kısa zaman önce 2 doz celestone vuruldu erken geleceğini anlayınca işede yaradı
Lagosiyawo bnada dedi valla cnm erken gelicek bu dedi rahim ağzı kısa bn anlarım fln dedi taktir ilahı artik😌🙏🏻
Agustosirilsiklam banada öyle dedi öyle oldu seninki zamanında gelir inşallah 🙏😘
Prensannesiii gökçen hoca mükemmel bir doktor annemi ameliyat etti cok candan biri. Ve gercekten kadınlık nasil kullanılır cok guzel anlatıyor. Iliskide rahat olmayı kendimi aşmayı sagladi paylaşımları
- Düzenlendi
Agustosirilsiklam benimde bir oğlum var hı kızım olsun çok istiyorum önce Allah nasip ederse ama gebelik. Planlaması yaptırcam dinen de Bi sakıncası yok önce Allah tabi bizimki sadece şans arttırmak için Bi sayfa var hem güvenilir hem diğer sayfalara göre çok uygun fiyatı bakalım vakti zamanı gelince inşallah nasip.. Ama sizin dediğiniz olay batıl inanç sanki
Kadin doğum doktorumun 3 kızı 1 oglu var cidden böyle bisey olsa kadin kendine uygulardi heralde ayriyeten eşi de jinekolog
Agustosirilsiklam bizede ünide hocamız demişt tam yumurtlama gününde birlikte olmak gere diye öncesinde olmamlısın yada prezervtif kullanmalısın öncesinde. ayrıca rahminin asidik olmaması lazımmıs bunjn içinde tuzlu beslenmen gerek. ayrıca esra esmecide tuzlu tarifinşn erkek bebek ihtimalini arttırdığını söylüyor. ben ikinciyide kız istediğim için yapmadm hiç birini kız oldu cok şükürx 3.düşünürsem ilerde erkek istiyorm inşallah. ama suan 2yetti bana 🥲
Agustosirilsiklam tutmuş ama planlu değildi sürpriz bi gebelik🤭
Agustosirilsiklam benim erkek tam yumurtlama
Yumurtaya giren Sperm x kromozomu taşıyorsa bebek kız olur. Sperm y kromozomu taşıyorsa bebek erkek olur. Yani cinsiyeti erkek belirler. Üstünkörü bir biyoloji dersinden ben bunu biliyorsam sizin doktor nerden mezun acaba?
cutechucky bnce sixinkksi batıl gibi geldi bna cidden para ile planlamaya guveniyormusunuz? Hadi cinsiyet tahmini olur da planlama saçma deilmi sonuçta yani bakın burda herkes yazmış yumurtlsma günü oldu ve erkek diye demekki tutmuş batıl deil. Ama planlama saçma geldi😊
Mirinda tatlım doktorumun mezun olupla olmamakla ne ilgisi var 😉 adam uyguladı ve tutttu eeee daha neyini anlasamiyoruz ki