Agustosirilsiklam benimde bir oğlum var hı kızım olsun çok istiyorum önce Allah nasip ederse ama gebelik. Planlaması yaptırcam dinen de Bi sakıncası yok önce Allah tabi bizimki sadece şans arttırmak için Bi sayfa var hem güvenilir hem diğer sayfalara göre çok uygun fiyatı bakalım vakti zamanı gelince inşallah nasip.. Ama sizin dediğiniz olay batıl inanç sanki

Kadin doğum doktorumun 3 kızı 1 oglu var cidden böyle bisey olsa kadin kendine uygulardi heralde ayriyeten eşi de jinekolog

Balponcik bilim adamları o konuda yeni şeyler diyolar erkek x y kromozunu gönderiyorlar kadının yumurtası istediğini seçiyor.. rastgele spermi almıyormuş içine.. yani seçen kadının yumurtası..

Agustosirilsiklam bizede ünide hocamız demişt tam yumurtlama gününde birlikte olmak gere diye öncesinde olmamlısın yada prezervtif kullanmalısın öncesinde. ayrıca rahminin asidik olmaması lazımmıs bunjn içinde tuzlu beslenmen gerek. ayrıca esra esmecide tuzlu tarifinşn erkek bebek ihtimalini arttırdığını söylüyor. ben ikinciyide kız istediğim için yapmadm hiç birini kız oldu cok şükürx 3.düşünürsem ilerde erkek istiyorm inşallah. ama suan 2yetti bana 🥲

Yumurtaya giren Sperm x kromozomu taşıyorsa bebek kız olur. Sperm y kromozomu taşıyorsa bebek erkek olur. Yani cinsiyeti erkek belirler. Üstünkörü bir biyoloji dersinden ben bunu biliyorsam sizin doktor nerden mezun acaba?

cutechucky bnce sixinkksi batıl gibi geldi bna cidden para ile planlamaya guveniyormusunuz? Hadi cinsiyet tahmini olur da planlama saçma deilmi sonuçta yani bakın burda herkes yazmış yumurtlsma günü oldu ve erkek diye demekki tutmuş batıl deil. Ama planlama saçma geldi😊

Mirinda tatlım doktorumun mezun olupla olmamakla ne ilgisi var 😉 adam uyguladı ve tutttu eeee daha neyini anlasamiyoruz ki

Agustosirilsiklam O yapmıştır onda tutmuştur ama sanki bu bilimsel bir şeymiş gibi, bir kanıtı varmış gibi bir doktorun size tavsiye etmesi bana saçma geldi açıkçası.

Agustosirilsiklam Esra ezmeciyi biliyomusunuz? Mesela o da tuzlu su yapmanın erkek bebek olma ihtimalini arttırdığını söylüyor ve bilimsel açıklaması var.
            Bunlar batıl veya değil herkesin inandığı şansı artırmak için şeyler neticesinde diyorsunuz ya çoğu tutmuş diye benim dediğim şeyde de %80 oranında tutma ihtimali var ve fiyatı gayet makul 100 TL 1 senelik planlaması hersey den önce Allah nasip ettiyse gerisi ne olursa olsun teferruat diye düşünüyorum yani herkesin bakış açısı farklı

Mirinda burda bir çok insan hatta herkes yumurtlama günü kaldım oğlum oldu diyor siz neyi anlamak istemiyor sunuz? Neyse..

seniseviyorum kız sen geçen ay hamile kalmamış mıydın benim postumun altına testini atmıştın çift çizgiydi hayırdır inşallah

Nazen hamileyim canım benim 7+3 günlük bu eski bir yazı canım kaç ay önce ki

Agustosirilsiklam eşin belırlıyor canım. Bunu eşin ne isterse o. Tabı once takdır allahın ama doktorun boyle demeside sacma sen eşinel konus hazır oldugunuzda deneyın

Nazen Amin inşallah canım benim rabbim kimsenin kucagını boş bırakmasın inşallah herkese annelik duygusunu tatmayı nasip etsin benim 26 aylık bir kızım var onun kardeşi olsun çok istiyordum mayıstan beri deniyorduk bekliyordum minik mucizemi rabbim nasip etti çok şükür

5 gün sonra

Ayy bu muhabbet de 😂😂 oğlan çocuk duası vardı kaynanamın meşhur atayım bari buraya😂😂 şaka bi yana hayırlısı kızın olsa sevmicen mi oğlanı daha mı çok sevicen tabiki hayır.. kaderleri güzel olsun🥰