Agustosirilsiklam O yapmıştır onda tutmuştur ama sanki bu bilimsel bir şeymiş gibi, bir kanıtı varmış gibi bir doktorun size tavsiye etmesi bana saçma geldi açıkçası.
Erkek bebek(lincleyecekler girmesin)
Agustosirilsiklam Esra ezmeciyi biliyomusunuz? Mesela o da tuzlu su yapmanın erkek bebek olma ihtimalini arttırdığını söylüyor ve bilimsel açıklaması var.
Bunlar batıl veya değil herkesin inandığı şansı artırmak için şeyler neticesinde diyorsunuz ya çoğu tutmuş diye benim dediğim şeyde de %80 oranında tutma ihtimali var ve fiyatı gayet makul 100 TL 1 senelik planlaması hersey den önce Allah nasip ettiyse gerisi ne olursa olsun teferruat diye düşünüyorum yani herkesin bakış açısı farklı
Mirinda burda bir çok insan hatta herkes yumurtlama günü kaldım oğlum oldu diyor siz neyi anlamak istemiyor sunuz? Neyse..
seniseviyorum kız sen geçen ay hamile kalmamış mıydın benim postumun altına testini atmıştın çift çizgiydi hayırdır inşallah
Nazen hamileyim canım benim 7+3 günlük bu eski bir yazı canım kaç ay önce ki
Agustosirilsiklam eşin belırlıyor canım. Bunu eşin ne isterse o. Tabı once takdır allahın ama doktorun boyle demeside sacma sen eşinel konus hazır oldugunuzda deneyın
seniseviyorum ha pardon canım tarihe bakmadım 🙈Allah kucağına almayı nasip etsin 😊
Nazen Amin inşallah canım benim rabbim kimsenin kucagını boş bırakmasın inşallah herkese annelik duygusunu tatmayı nasip etsin benim 26 aylık bir kızım var onun kardeşi olsun çok istiyordum mayıstan beri deniyorduk bekliyordum minik mucizemi rabbim nasip etti çok şükür
Momm2260 oğluma hamileyimmmmm 5 aylık 😂😂😂
Ayy bu muhabbet de 😂😂 oğlan çocuk duası vardı kaynanamın meşhur atayım bari buraya😂😂 şaka bi yana hayırlısı kızın olsa sevmicen mi oğlanı daha mı çok sevicen tabiki hayır.. kaderleri güzel olsun🥰
Agustosirilsiklam bu sene erkek senesi ondandır 😂 hayırlı olsun
Nimess valla ben de okumuştum çok da mantıklı gelmişti yumurtalama gününe denk getirmeye çalıştım ama kız bebişim.. yumurtalama gününü mü kestiremedim acabaa diyorum.. saglikli sihhatli olsun da canım kızım
Agustosirilsiklam onun diplomasını …
Agustosirilsiklam anaaa yeni duydum bunu da heeee. Ben kizciyim. Bundan sonra ben de ovulasyon alıp o günler ilişkiye girmiycem 😂😂😂
Cikolatalipankekk hayırlısı böyleymiş canım sağlıklı olsunda önemli olan o yani ne kadar dikkat etsende allah bilir bunun netliği yok ki 💁🏻♀️
Nimess aynen tabi ki Rabb’im bilir ama ikinciye yine denerim heralde yumurtalama gününü
Keynes Kizim var deli gibi seçiyorum tabikide ama iki duyguyu tatmak çok baska
Syaby hshshdhd saol