• Cinsellik
  • güzel bir gece olması için öneri💋

uygulamayı happy kıds de gördüm ve aranızda çok ama çok yeniyim arkadaşlar.. bu ilk postum hataam olırsa şimdiden af ola., 🌼 kızlar bu gece çocukları kayınvalideme bıraktım eşim masa kur alkol alalım baş başa kalalım dedi 🌼 ama ben ne giyecegimden tutun ne yapacağıma kadar hiç bir fikrim yok. hiç böyle bir zaman ayırmadık birbirimize ve aniden hazırlıksız bir gece olacak yani sorum şu ki ne giymeli ve nasıl takrik etmeliyim öneri ve taktik verirmisiniz🌼🌼🌼

Varsa bi gömlek yakası açık altında mini bi etek yada bi elbise. İçinde hazırlıklı olsun. Saçlar ya nemli yada fönlü biraz parlak bi makyaj ışıklar kapanırsa mumla flan çok güzel görünürsün 😍

sexsi_hatun24 pentinin yok gibi isimli bi çorabı var siyahı efsane seksi duruyor giydiğiniz gecelik veya eteğin altına onu giyerseniz çok iyi duracaktır makyajda da ya gözü ya da dudağı öne çıkartın miss

Gamze0101 siyah mini dar bi elbise altına kırmızı tanga ama arkasında kalp deseni ve ip kısımı inci idi onu giydim ara ara içdi hali ile.. masa kurmadım orta sehba kurdum oturdum yere elbise ile oturunca etegimin arasında tanga görünüyordu ara ara öptü daha başka akıllara ne gelirse yapıldı o gece denenmeyen hiç bir şey kalmadı 🙈

sexsi_hatun24 valla uzun süre böyle bir şey olmadıysa boşver yemeği hazırlığı kapıyı açtığın gibi yapış dudaklarına doğru odaya yolda başla soymaya bi tur oh misss gidip alkol mü alıyorsunuz en iyisi iç çamaşırı ile pizza ardından kanepede bir tur sonra banyo 😛 üfff nasıl ihtiyacım var böyle bi geceye uzun zamandır eşimle baş başa kalmıyoruz