Deryasss Sevvalsaglamm hayirli olsun kuzum allah gucagina almayi nasip etsin insallah kac gun gecti adetin
Sevvalsaglamm Rasev hamileyim kızlar çok şükür kan testi verdim sonuç yarına kaldı bakalım idrar testinde pozitif çıktı
SamiYuseinov Sevvalsaglamm adetin geştimi canım yaptın idral testini kaç gün bekledin aklındamı bilgi verersen seninirim bu arada hayırlı uğurlu olsun canım hayırlı evlat olsun size😊🤰🏼
Alga Sevvalsaglamm canm kullandığın bi ilaç oldu demi .sizde daha önce klomen kullanmıştınız. Bende ikinci defa sor kullanım klomen hapını
Sevvalsaglamm SamiYuseinov amin inşallah canım adetim 3 gün geçti test yaptım çıktı kan da da çıktı çok şükür canım ❤️
Sevvalsaglamm Alga evet kullandım ama tedaviyi bırakmıştım artık ümidim yoktu 2 ay gitmedim tedaviye ve sonra kendiliğinden oldu çok şükür canım
Sevvalsaglamm Deryasss amin inşallah kuzumm ❤️ 3 gün geçti benim adetim yaptığım da direkt çıktı balım
SamiYuseinov Deryasss canım hamilelik te 2 haftasında belin ve kasık ve böbrek sancın ve karın sertleşmesi oldumu 😌🙁🙁
Deryasss SamiYuseinov olmadi kuzum bende sadece gogus hassasiyeti ve akinti var bide koku hissim olustu daha cok