Hico vajina girişine boşalırsa ,çok düşükte olsa ihtimal var .

Hico normalde imkansıza yakın fakat boşalma anında tam vajinaya boşalmışsa evet kalabilir

Hico sanırım siz kendiniz için soruyorsunuz vajinsmus probleminiz vardı yanlış hatırlamıyorsam, gebelikten önce bunu çözmeniz daha doğru olur 🙏🏻

Hico daha önceki postunuzdada kendiniz için sormuştunuz doktor önerisi olarak, neyse evet var öyle bir ihtimal yüzdelik oranı azda olsa oluyor

Hico madem doktora sordunuz doktor böyle bir açıklama yatı neden burda soruyorsunuz ki doğru mu diye?

• Hico bunu yanıtladı.

Hico ne alakası var neden rahatsız olayım ki? Kendiniz doktora sordum böyle böyle dedi diye açıklamışsınız zaten bunun cevabını verebilecek en yetkili kişi cevaplamış. Neden burda ‘doğru mu?’ diye tekrar sorduğunuzu anlamlandıramadım. Hani başına gelen var mı falan deseniz yine anlarım doktorun söylediğinin doğruluğunu teyit etmek istediniz heralde forumda

Mylove bu gökçe doktor doğru doyluyor bakire olsa yine hamile kaliniyor vajinaya sprem bosaliyorsa

Mylove evet haklısınız yanlış ifade etmiş olabilirim esnek olması da bi ihtimal döllenmenin gerçekleşmesi de hep düşük ihtimaller bunu söylemeye çalışmıştım.

Hico 1 sene boyunca gün aşırı ilişkiye girdiğimiz halde 1 senenin sonunda hamile kaldım öyle sürtünmeyle kızlık zarı varken flan ohoo spermler oksijenle temasta hakkın rahmetine kavuşuyor yani ya seni kekliyorlar yada başka bi durum vardır Allah aşkına doktorlar kesin bişey söylemezler ki zaten DNA sonuncunda bile %99.9 yazar %100 yazmaz onun gibi düşünün bir ihtimaldir ama imkansıza yakın ihtimal

bisadekahve doktorlar da yalan söylemez bence herkez de başka oluyor ne bilim ben doktor dan bilgi aldım birde buraya sorayım dedim ama doktor lar da yalan söylemiyor lar ben inanıyorum

Hico ben yaşan söylüyorlar demedim ki 💁🏻‍♀️ %0.1 ihtimali bile söylerler

• Hico bunu yanıtladı.
            • Hico bunu beğendi.