Kızlar 11 aylık kızım var kulağını deldirmek istiyorum sizce erken mi kızı olanlar sizler ne zaman deldirdiniz sorun yaşadınız mı?

Eliz kesinlikle doktorlar önermiyor, sağlık açısından da iyi değil bebek içinde tehlikeli çekmesi sürekli dokunması açısından. En doğrusu Bebeğimin kendisinin istediği zaman 🙏🏻

• Eliz bunu yanıtladı.
      deleted77, başlığı Bebeklerde kulak deldirme olarak değiştirdi.

deleted77 bende öyle düşünüyorum ama çevremdekiler küçükken daha iyi olur deyince bide size sormak istedim, teşekkür ederim ♥️

Eliz kucuken daha kolay oluyo. Ben kendime yapdirdim 2 sini birden ayni yerden deldirirken cok acımadi ama sonra biraz agridi🤕

Eliz bana göre 11 ay baya küçük o bebek sinirlendiği zaman falan ne yapacağını bilemez, kulağını falan çekip Allah korusun yırtabilir. En azından kendi hareketlerini bilene kadar kendi isteyene kadar deldirmeyin. Kızım şuan 8 buçuk aylık, 3-4 yaşındayken falan deldiririm kendisine sorarak

Eliz
      4 yaştan önce önerilmiyor. Şahsi fikrimcede bebek ve çocuklarda küpe çok itici duruyor. Büyüyünce isterse kendi 1000 tane deldirsin. Ama küçük bebeklerde gerçekten kötü duruyor

Eliz evet bencede guzel duruyo.bi arkadaşım kizina yapdridi kulagin birini deldiler ikincide gizi rahhat durmadi cok aşagiya duşdu🤦🏻‍♀️şimdi küpe takmadı birleşsin diye

• Eliz bunu yanıtladı.

Eliz ben kızımın kulaklarını daha yeni delirdim 13 aylık oldu. Doktorları her hangi bir sıkıntı olmayacağını söylemişlerdi. Ben 6-7 yaşındaki bir çocuğun eline zorla telefon verilerek iki kişi bacağından iki kişi kollarından tutarak zaptetmeye cslısarak deldirdiğini görünce yaşını bekledim ki deldireyim… Kendi istediği durumuna gelirsekte eğer istemezse ileride bunun için çeşitli kremler var iki hafta takmaz kapanır gider. Ayrıca yakışmıyor kısmına da katılmıyorum bence bebeklerde sevimli duruyor insanların kendi taktığı koca karı küpelerni takmadığn sürece 😌

Selale evet böyle sorunlarda olabiliyor

CesurCivCiv evet akılları erdiği için canlarının yanacağını bilip korkup tepki veriyorlar. Bide doktoruma danışıp sonra karar veririm artık teşekkür ederim 💜

Eliz 10 aylıkken deldirdik kızımın kulağını şuan 3,5 yaşında her gören bayılıyor küpelerine kendisi de çok seviyor 😍🥰 bende eğer olacaksa küçükken olması taraftarıyım

• Eliz bunu yanıtladı.

Ezelinur kararsız kaldım küpesini bile almıştım minnoşun bakalım doktorumuz ne diyecek ☺️

Eliz ben 3 yaşında deldirmistim kızımın kulağını bence ideali ozamn

Teşekkürler

Eliz 13 aylik kızım var, ve 3-4 yaşından önce deldirmeyi de düşünmüyoruz eşimle. Cünkü daha bebekler ve hastalandiklarinda ya da diş cikarma dönemlerinde elleri sürekli kulaklarına gidiyor, Allah korusun çeker yırtar felan..

Kızıma 15 aylıkken deldirdim sol kulagindaki sürekli düşüyor bir ara elinde gördüm görmeseydim yutucakti bir kulağında küpe duruyor diyerinde yok

Eliz 7aylıkken deildirdim şuan 17 aylık Bi sıkıntı yaşamadık,, 🙂