Kızlar 11 aylık kızım var kulağını deldirmek istiyorum sizce erken mi kızı olanlar sizler ne zaman deldirdiniz sorun yaşadınız mı?
Bebeklerde kulak deldirme
Eliz kesinlikle doktorlar önermiyor, sağlık açısından da iyi değil bebek içinde tehlikeli çekmesi sürekli dokunması açısından. En doğrusu Bebeğimin kendisinin istediği zaman 🙏🏻
Eliz
4 yaştan önce önerilmiyor. Şahsi fikrimcede bebek ve çocuklarda küpe çok itici duruyor. Büyüyünce isterse kendi 1000 tane deldirsin. Ama küçük bebeklerde gerçekten kötü duruyor
Kötü durma fikrine katılmıyorum aksine çok yakışıyor bence ama biraz beklenmeli doğru
Eliz ben kızımın kulaklarını daha yeni delirdim 13 aylık oldu. Doktorları her hangi bir sıkıntı olmayacağını söylemişlerdi. Ben 6-7 yaşındaki bir çocuğun eline zorla telefon verilerek iki kişi bacağından iki kişi kollarından tutarak zaptetmeye cslısarak deldirdiğini görünce yaşını bekledim ki deldireyim… Kendi istediği durumuna gelirsekte eğer istemezse ileride bunun için çeşitli kremler var iki hafta takmaz kapanır gider. Ayrıca yakışmıyor kısmına da katılmıyorum bence bebeklerde sevimli duruyor insanların kendi taktığı koca karı küpelerni takmadığn sürece 😌
CesurCivCiv evet akılları erdiği için canlarının yanacağını bilip korkup tepki veriyorlar. Bide doktoruma danışıp sonra karar veririm artık teşekkür ederim 💜
CesurCivCiv benim yiyenim aynı dediğiniz gibi oldu ve sonra takmadı küpelerini ve kapandı tekrar acısı da cabası
Teşekkürler
Kızıma 15 aylıkken deldirdim sol kulagindaki sürekli düşüyor bir ara elinde gördüm görmeseydim yutucakti bir kulağında küpe duruyor diyerinde yok