İyi akşamlar güzel anneler 🌷 kızlar aslında birşey sormak için değil sohbet etmek icin aciyorum bu ay klomen ve folik asit kullandım yumurtalarim iyi oluştu ve yumurtlama gününü değerlendirdim adetime tam 1 hafta var çok heycanlandım acaba hamilemiyimdir bu ay olurmu diye 6 aydır korunmasız iliski olmasina ragmen tutmuyordu her ay erkenden test yapiyordum ama negatif inanmayip gidip bide kanda belli olur belki diye kan veriyordum😅 bu ay adet günüme kadar bekleyim diyorum ama bu ayda ilk deda ilac kullandim doktor hersey yolunda dedi 9 tane yumurta oluşmuş klomenle bu ay acaba olurmu diye içim içimi yiyor sizce ne yapim bekleyimmi erken gebelik testi yapimmi yoksa 😅
Hamilelik
belirtilerin varmi kız , inşallah olur hayırlısıyla , çok rabbim aratmasin
sanis01 rabbim umarim gonlune gore verir bende sen gibi hep erken yapiyordum hata bi ara umidim kestim 2 aylik gebe oldugum ortaya cikmisti suan iki cocugum vr bi kz bi ogln♥️😂
Kelebekkkralice34 yaa 🥰 rabbim en güzel şekilde mükâfatlandirmis 🤗🌼
Kelebekkkralice34 Allah bağışlasın kuzum 🤲😘 inşallah bende 2. Yi istiyorum ama bakalım kısmet olacakmı🥰
sanis01 inşallah olur ama sen beklediğin adet günü test yap birde çok düşünmemeye gayret et streste çok etkiler bebek olmamasını
sanis01 ins olur
Kelebekkkralice34 Saol cnm😘
Bendede mantar enfeksiyonundan dolayi olmuyor galiba sürekli oluyor simdide adet gecikmesi yada erken gelmesi oluyor suan üc gün gecikti test yaptim negatif