Byrsyd Hunisizdeli evet saçma haklısın eşine karşı insan cekinmemeli utanmamali ama elimde değil işte çok çekiniyorum yaa ve bunu nasil atlaticam bilmiyorum
Hunisizdeli Byrsyd yavaş yavaş birden istesende olmaz zaten bı gün aşkım diyecen bı gün aslanım yiğidim sonra sal gitsin 😊🤭
bisadekahve Byrsyd aynen öyle sanırım eşim çok böyle konuşan birisi olmadığı için bende söylemiyorum 😂
Seleniko Byrsyd devam et, çok iyisin, sana doyamıyorum vs açık açık anlatırdım ama linç atanlar oluyor 😂😂
Seleniko Byrsyd mesela ateşimi söndür, yanıyorum, evde sen yokken seni hayal ediyorum, s.k,daha hızlı gibi gibi 😂😂 bence dene yani erkeklerin çoğu hoşlanır 🌺
ersemidil Byrsyd yalniz degilsin bende söyleyemiyorum ne diyorum ay ben diye bi gulme geliyo bana 😂 o soylerse de aaa aaa bana ne diyo falan diye gulmeye basliyorm😆
Byrsyd ersemidil valla ne ben söylüyorum ne de eşim sadece iş bittikten sonra uyuyoruz hemen 😂😂😂 ben aslında söylemek istiyorum ama çekiniyorum iste sanki biri beni durduruyor🤷♀️🤭
Sirins20 Byrsyd banada o sırada hadi konuş bişey söyle diyor ben kilit. Söyleyeceğim varsada söyleyemiyorum. Şöyle kendimi bırakıp rahat davranıyorum yani 3 yıldır evliyiz daha önceside var
Byrsyd Sirins20 hadi konuş deyince konuşulmuyor ki keşke oyle kolay olsa 😂 ben isterim ki eşim güzel şeyler söylesin belki o söylerse bende söylerim