bisadekahve Byrsyd aynen öyle sanırım eşim çok böyle konuşan birisi olmadığı için bende söylemiyorum 😂
Hunisizdeli Byrsyd yavaş yavaş birden istesende olmaz zaten bı gün aşkım diyecen bı gün aslanım yiğidim sonra sal gitsin 😊🤭
Seleniko Byrsyd devam et, çok iyisin, sana doyamıyorum vs açık açık anlatırdım ama linç atanlar oluyor 😂😂
Seleniko Byrsyd mesela ateşimi söndür, yanıyorum, evde sen yokken seni hayal ediyorum, s.k,daha hızlı gibi gibi 😂😂 bence dene yani erkeklerin çoğu hoşlanır 🌺
ersemidil Byrsyd yalniz degilsin bende söyleyemiyorum ne diyorum ay ben diye bi gulme geliyo bana 😂 o soylerse de aaa aaa bana ne diyo falan diye gulmeye basliyorm😆
Byrsyd ersemidil valla ne ben söylüyorum ne de eşim sadece iş bittikten sonra uyuyoruz hemen 😂😂😂 ben aslında söylemek istiyorum ama çekiniyorum iste sanki biri beni durduruyor🤷♀️🤭
Sirins20 Byrsyd banada o sırada hadi konuş bişey söyle diyor ben kilit. Söyleyeceğim varsada söyleyemiyorum. Şöyle kendimi bırakıp rahat davranıyorum yani 3 yıldır evliyiz daha önceside var
Byrsyd Sirins20 hadi konuş deyince konuşulmuyor ki keşke oyle kolay olsa 😂 ben isterim ki eşim güzel şeyler söylesin belki o söylerse bende söylerim