Kizlae ben rüya gördüm bugün gece uyaniyorum yatıyorum rüyanın devamı geliyor kafayı yedim sabahlayana kadar. Eşimi beni aldatirken yakaliyordum hemde bir çok kızla tlfnda konuşmalarını yakaliodm işte okuyodum vs nyse esime aglayarak söylüyodum neden diye fln bidaha yapmicam söz diyip duruyodu oda bnde valizimi hazirliodum oğlumu da aliyodum çıkmaya callisiyodum o kadar çok seviyodum ki gidicem ama kalbim paramparça atlatamiodum uyandım su içmeye gittim falan geldim etkisinde kaldım tlenfunh kurcaladım hiç bişi yok tabi sonra tekrar uyudum rüyanın devamini gördüm bu sefer cikiyodum ama toparlanamiyodum deli oldum hâlâ etkisindeyim. Niye böyle bir rüya gördüm şimdi 🙄 anlatmak istedim sadece
Aldatılmak ve rüya
Brvnonk Ahh geçen bende gördüm böyle bir rüya telefonda yakaliyordum bi de benim adimla aynıydı adı esim lavaboya kalkarken uyandim bi vurdum adama sinirle🤣🤣 Şaştı kaldı 🤦♀️ Hayır olsun çok düşünme
Pcoslu1anne Ay ama Cok sık görmeye başladım bir de ben çok düşünen insanım şimdi şey diye düşünüyorum durduk yere niye gördüm ki. Biz konuşmuyoruz üç gundur de yoksa bende vururdum deli oldum ya
Brvnonk Cok korktuğun şey girer rüyana genelde hemen evham yapma esine anlat ne tepki verecek
Pcoslu1anne Her zmnki rüyaların der sık sık gördüğüm için evt düşündüğüm de oluyor bazen şuan söyleyemem konuşmuyoruz üç gundur ve sabah çıktı gitti zatan
Brvnonk bende bu gece gördüm baya beni ve oğlumu bıraktı başka kadına gitti ,kadına gitarla şarkı falan söylüyordu . Rüyada plan kuruyordum bunu nasıl mahvederim diye😂😂 burda okuya okuya bilnç altıma giriyor sanırım ,saçma sapan şeyler görüp adama halleniyorum 😂 ama sen çok kafana takıyorsun ,baya şüphecisin falan. Düşünmemeye çalış
Brvnonk Belki de küs olduğunuz icin böyle rüyalar görüyorsunuz
Pcoslu1anne Üç gündür boktan sebepten konuşmuyoruz evt belki de bilmiyorum cnku kusken bana asla naptigini söylemez gece fln gider gelir bilmem ne deli oldum kaç gündür
Nietzsche bazen burda ve kidsde okuyup ben de etkisin de kalıyorum. Ben de görüyorum böyle rüyalar. Kalkınca Allah korusun sanki başıma gelmiş gibi tripler,kötü davranmalar. Istemsiz ama😂sonra noldu noldu diye soruyo. Anlatıyorum ben de aşkım saçmalama ya rüya sadece. Böyle bisiy yapcagim aklının ucundan geçmesin falan filan diyo da anca ikna oluyom😂😂
Kis_masali ben hiç anlatmıyorum eşime😂😂eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmenin alemi yok 😂😂
Nietzsche ahahahay haklısın ama hic biseyi icimde tutamiyorum ben ya😂
Kis_masali bende senin gibiyim görsen 😂geçen kaynanamdan uyarı bile aldım ama beni senelerce kmse değiştirememiş onun lafıylamı değişicem 🙄 içten pazarlıklı olcaksın bu devirde
Nietzsche aaa hadi ya. Kaynanaya bak sen. Görevini mi yapms🙄
Geçenlerde bende eşimin beni aldattığını gördüm yani o kadar hissettim ki kalbimin acıdığını 😟🥵eşime soyluyorum kızdım uyandığımda bana delirdinmi sen rüyanda görmüşün gerxlcek değil diyor
Brvnonk ben de forumda okudukça rüyamda görüyorum en fenası eski sevgilisiyle görüştüğü rüyamdı galiba kinlenip uyanıyorum sonra gülüyorum 😅
KirmiziOjeli Allah’ım ya 😅😝deliricezz valla
Kis_masali aynen alttan alttan söyledi ,bende oz aman konuşma benimle dedim 😂
Nietzsche dedin mi cidden😂😂😂😂😂