Nietzsche bazen burda ve kidsde okuyup ben de etkisin de kalıyorum. Ben de görüyorum böyle rüyalar. Kalkınca Allah korusun sanki başıma gelmiş gibi tripler,kötü davranmalar. Istemsiz ama😂sonra noldu noldu diye soruyo. Anlatıyorum ben de aşkım saçmalama ya rüya sadece. Böyle bisiy yapcagim aklının ucundan geçmesin falan filan diyo da anca ikna oluyom😂😂
Aldatılmak ve rüya
Kis_masali ben hiç anlatmıyorum eşime😂😂eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmenin alemi yok 😂😂
Nietzsche ahahahay haklısın ama hic biseyi icimde tutamiyorum ben ya😂
Kis_masali bende senin gibiyim görsen 😂geçen kaynanamdan uyarı bile aldım ama beni senelerce kmse değiştirememiş onun lafıylamı değişicem 🙄 içten pazarlıklı olcaksın bu devirde
Nietzsche aaa hadi ya. Kaynanaya bak sen. Görevini mi yapms🙄
Geçenlerde bende eşimin beni aldattığını gördüm yani o kadar hissettim ki kalbimin acıdığını 😟🥵eşime soyluyorum kızdım uyandığımda bana delirdinmi sen rüyanda görmüşün gerxlcek değil diyor
Brvnonk ben de forumda okudukça rüyamda görüyorum en fenası eski sevgilisiyle görüştüğü rüyamdı galiba kinlenip uyanıyorum sonra gülüyorum 😅
KirmiziOjeli Allah’ım ya 😅😝deliricezz valla
Kis_masali aynen alttan alttan söyledi ,bende oz aman konuşma benimle dedim 😂
Nietzsche dedin mi cidden😂😂😂😂😂
Olivetti 😂😂😂😂😂amaniinnnn senin durum daha vahim
Brvnonk buralarda denk gelip çok okuyorsan aklına yer etmiştir. Ben de rüyamda aldattığı için ağlayarak uyanıp hesap sormuşluğum var, o gülüp sarılmıştı tabi 🤪
Kis_masali dedim ,ben böyleyim açık sözlüyüm . Gelipte bana ,biraz düşünerek konuşsan iyi olur dedi ,insanların kalbi kırılıyormuş. Bi insanı inatlığından vazgeçirebiliyomusun ,bende öyle tamam dikkat ederim desemde yapım bu . Aklıma geleni pat yapıştırrım. Bana laf soksa üstünden 10 yıl geçde yeri gelince yerine koyarım. Ona sinir olmuş belli,bikaç şey söylemiştim. Neyse kırılıyosan hiç konuşmayalım ben değişemem çünkü dedim . Ki konuştuğum şeylerde hep hakkımın yendiği şeyler , hiç susmam .
Nietzsche iyi yapmışsın o zaman. Madem kırılıyo hanımefendi konsma. Ben de ayni senin gibiyim
Kis_masali konuşamadan dururmu kız haftada 3 gün geliyor . Burası olmasa ölür o torun hasretinden . Kadın iyi özünde ,seviyorum ama her insanın olduğu gibi onunda bazı hareketleri konuşmaları olabiliyor . Kimse bizi kızı gibi kabullenmez sonuçta. Yinede elinden geleni yapıyor ama el kızıyız . Çok takılmıyorum artık,samimiyetimden konuşuyordum şuan soğuk duruyorum