Gmzm Kis_masali zaten bütün sabrım eşim için kendime şaşırıyorum ben böyle sabırlı bir insan değildim kesinlikle önce kızım sonra eşim için katlanıyorum ama kaynananı lafları ağır geliyor
Birisii Gmzm tamam kal de canım eşinin huyunu bilmiyorum ama işler çok kötüye gitmicekse bide öyle dene ayrı kalsın ne kadar kalabilirki
Gmzm Birisii yok aynı kelimeyi kullanmıyor artık ilk başta bilşey diyemiyorum yeniydim öyle diyordu olay büyüdü artık demiyor idare et sabret annen gibi diyor alttan alıyor bende susuyorum
Kis_masali Gmzm hee bak Allahtan gorumcelerin kolay koly gelmiyomus. Birden gelseler hepsi bir olsa falan. Tez zamanda ayrilirsiniz inş canm🌸
Nimess Gmzm şeyi merak ettim eltilerinde mi aynı yoldan geçmişler şimdi senden sonra gelen gelin tamamen onlarla mı yaşamak zorunda sonuçta bitecek bu oğlanlar 😂😂 eğer öyleyse allahtan sen son değilmişsin.
Gmzm Nimess evet evet hepsi aynı yoldan geçti sonuncu belli değil ben de seviniyorum son olmadığıma benden sonraki son zaten
Ysmnn122 Gmzm kendinize ait eviniz var ama aşağıya iniyodunuz kaynananızda sorun var yada eşiniz biraz anneci benşm kaynanamın engelli kızı olmasına rahmen kendine bakıyo
Gmzm Ysmnn122 hem eşim anneci kayın baba olmadığı için kaynanam da sorun yalnız kalırım diyor ama kalamaz
Minnaklove3 Nietzsche ya ne alaka doğuyla batıyla kardeşim ben doguluyum benim yengelerim prenses gibi yasiyolar annem onlara hizmet ediyor ama ben konyaliyla evlendim hizmetçi gibi yaşıyorum lanet ettirdiler evlendigim güne… bıktım şu dogululari kötülemenizden her insanın doğrusu eğrisi var anlayin şunu
Nietzsche Minnaklove3 doğuluları kötülemiyoruz. Benim gördüğüm deneyimlediğim aile doğuluydu dedim. Ne var bunda ? Annemlerin orda bizzat komşularımızdı. Bunu yapan çok var inkar edilemez. Kadın bizzat kendi dedi,bizim oralarda gelin ayrı oturtulmaz diye.
Birisii Evine biraz kocandan erken çık süslen mesajla çagır bazı geceler çık çok güzel sofra hazırla yemegi aşagı da yiyomışsunuz çay kahve çerez tatlı flan öyle öyle eşin belki yukarı çıkmayı arzular
Gmzm Birisii bir sıkıntı da orada işte yemekten hemen sonra çıksak bir nevi ama ama kahveden tut meyveye kadar aşağıda yiyip içiyoruz kaynanam bırakmıyor onu getir yesin bunu getir yesin bozulacak bunu yesin bize bşey kalmıyor
Ysmnn122 Gmzm benimde kayınpeder im yok sadece kaynanam görümcem var görümcemde 36 yaşında engelli 8 yaşındaki çocuk gibi kaynanam la kalıyorlar aşağıda bebek olduktan sonra çıktık yukatı
Gmzm sexy10 ben de kendime çözüm arıyorum birkaç gündür kaynanam la tartışıyorum eşime de söylemiyorum birşey yapmıyor bakalım nerede patlak vericek