Minnie güzrl geliyor değil de rahatsız etmiyor diyelim 😂😂 ama öyle çok soğun değil baya baya hafid bir koku belli belirsiz bir şey

Sperm kokuusunu çamasır suyunaa benzetiyorum ahhaha gülmeyın bana 😃😃😃😃😃

Acabakimm onsuz temizlik düşünemiyorum 😂 alerjiniz varsa doğal içerikli ürünlerden kullanın . Viking ürünleri de güzel oluyo

Minnie tiksinmiyorum ağzıma boşaltırım genelde ilişkiye girmeden boşaltıyorsam, yedikleri şeylere göre tadı kokusu değişebiliyor 😅

Minnie ağzima boşalmiyor hic yutmadim fakat oral yapiyorum be bileyim üstüme boşaldiği flnda oluyor ama inan hic koku duymadim. Ama içime boşaldiktan sonra ertesi gün fln benden akandan hoşlanmiyorum gercekten ama genede kokudan rahatsiz olmuyorum 🤦🏼‍♀️

Minnie sprem kokusu ve tadı kişinin beslenmesine yediği şeye göre değişiyor Bn öyle Bi sorun yaşamamıştım boşaldığı da oldu yuttuğumda oldu

Acabakimm ya bunu tek düşünen bir ben varım sanıyodumm😂 bende hep eşime derim öff çamasırvsuyu koktu yine diye oda güler bana ne alaka camasır suyu kokusu diye ama benziyo aynı yaaa 🤣🤣

Minnie sperm çok beklediği zamanlar kokuyor onun dışında düzenli boşalmalarda pek kokmuyor ki ama koktuğu zamanda evet iğrenç oluyor ağzıma boşalsa kusarım heralde 🤮🤢

Karagul23 çok acaip kokusu da dokusu da tadı da ya dün biraz ağzıma geldi tatlımsı gibiydi bazen tuzlu oluyo ilginç değişiyo 😂

Acabakimm ayy yok ben onu hiç bilmiyorum valla tadını eşim çok istiyor ama az yaklaşsam malafata içim kalkıyo beceremedim hiç bi türlü 🤦🏼‍♀️😂😂

• [silindi]

Minnie oghhhh🤮🤮🤮 kokusu ne gelmesin eline boşalır Allah razı olsun yapış yapış hamile kaliyim diye içime bosaldiginda bile ic çamaşırıma akması bile rahatsız ediciydi

Acabakimm yani herkesin kokusu farklı mıdır bilmem ama benim eşiminde çamaşır suyu gibi kokuyor yani aynısı birebir hiç farkı yok kokusunda 😂

Deleted9 En çok bunu merak ediyordum yutmayı denemek istiyorum bi o kaldı heralde 😄