bisadekahve ahaha so thanks baby 😘🤩🥰
Sperm kokusu
Sperm kokuusunu çamasır suyunaa benzetiyorum ahhaha gülmeyın bana 😃😃😃😃😃
- Düzenlendi
Minnie tiksinmiyorum ağzıma boşaltırım genelde ilişkiye girmeden boşaltıyorsam, yedikleri şeylere göre tadı kokusu değişebiliyor 😅
KirmiziOjeli Ateşli hatun🔥😂
deleted13 seviyoruz bu hayatı 😅💐
Acabakimm ya bunu tek düşünen bir ben varım sanıyodumm😂 bende hep eşime derim öff çamasırvsuyu koktu yine diye oda güler bana ne alaka camasır suyu kokusu diye ama benziyo aynı yaaa 🤣🤣
Minnie sperm çok beklediği zamanlar kokuyor onun dışında düzenli boşalmalarda pek kokmuyor ki ama koktuğu zamanda evet iğrenç oluyor ağzıma boşalsa kusarım heralde 🤮🤢
Acabakimm ayy yok ben onu hiç bilmiyorum valla tadını eşim çok istiyor ama az yaklaşsam malafata içim kalkıyo beceremedim hiç bi türlü 🤦🏼♀️😂😂
[silindi]
Minnie oghhhh🤮🤮🤮 kokusu ne gelmesin eline boşalır Allah razı olsun yapış yapış hamile kaliyim diye içime bosaldiginda bile ic çamaşırıma akması bile rahatsız ediciydi
Acabakimm yani herkesin kokusu farklı mıdır bilmem ama benim eşiminde çamaşır suyu gibi kokuyor yani aynısı birebir hiç farkı yok kokusunda 😂
Minnie ben hıc almıyorum kokuyu burnuma bile boşalır 😆 burnum bozuk galiba 🤣
Deleted9 Yutunca boğazda yapış yapış kalıyomuş sonradan öyle mi?
Pembetilki hayır hiç öyle birşey olmuyor çok kaygan zaten hemen sıvılaşıyor😊
Deleted9 En çok bunu merak ediyordum yutmayı denemek istiyorum bi o kaldı heralde 😄