• Cinsellik
  • Asker eşleri ve eşlerinin performanslari

Nietzsche genelleme yapmak istemiyorum kimse yanlış anlamasın Hakkarıden gelen kızlar ve batıdan doğuya atanan erkekler bir araya gelip özellikle bozuyormuş 🙊🙊

Olivetti benimki de öğretmen seks performansı da iyi idmanlı yani 😂😂🤪🤪🤪

Deleted9 öğretmenler çalışırken beyinlerini kullanıyorlar. E seksi uzatmakta beyin işi zaten. Ondan sizinkilerde bu konuda mükemmel😂😂

Nietzsche benimki kendisini sex üstadı olarak görüyor hiç bir erkek benim kadar seri ve iyi değildir diyor . Sanırım önce ki hayatında komondo idi 🥸🥸😂😂

deleted13 Bu saydıklarınız dışardaki kocalarda da var ne alaka yani sizin yazdığınızda saçma olmuş. Evli adamın libidosu karısına yükselir. Yazan kişide bunu yazmış siz neden böyle saçma bi genelleme yapma gereği duydunuz. Bu meslek gerçekten böyle saçma şeylere meze olacak bir meslek değil , kutsal ve özel bir meslek.

Busrazeyrek Evet o kutsal mesleğe her gelene geç dersen o silahın sorumluluğunu alamayan insanlara verirsen gayette bağlantılı böyle olayları çok görürsün net.

Nietzsche uzun zamandır girmiyordum bi gireyim dedim bu post karşıma çıktı . Kocamın komanda olması , sürekli Van üzerinden gelmesi ve Hakkari de görev yapması harici sorun yok 🤣🤣🤣

Minnie benim eşim asker uzman çavuşu 8 5 çalışma saatleri. eve geldiğinde zor kaldırırım. 🥺😔

deleted_4033 yaaa canım benim. Biz çevremzden gördüğünüzü yazdık ,hepsi aynı değil biliyosun 🤭bu arada yokluğunu farkettim daha dün etiket yapacaktım vazgeçtim. Hoş geldin tekrar💜

Nietzsche Benim eşim sürekli üs bölgesi de onun harici dağda görevde oluyor artı açıktan üniversite okuyup sınavlara hazırlanıyor artı ben ve kızımla ilgilen konuş derken perti çıkıyor adamın 🤣 ihtimal bile vermiyorum😅😅😅 şaka bir yana Doğu da bilmiyorum ama eşim batı da görev yapıyorken ne evli adamların pavyon karı kız videolarını görmüştüm ne yazik ki normalde yüzüne bakılmayacak adamlar üniforma giyince kızlar peşinden ayrılmıyor , çoğu da bunu kullanıyor işte 😏 canım kocam çok şükür 5 seneyi aşkın bu meslekte içime en ufak şüphe düşürmedi ❣️ Karakter meselesi 🤷‍♀️ bu arada hoşbuldum canım 😍