Deleted9 iyi guldum ayagi hi hi evet anliyorum sizi :)) bazi insanlara bir konuyu derinlemesine anlatmak gerekiyor sanirim hemencecik anlayamiyorlar. Simdi oncelikle karsit gorus yazarsin bende sana cevap yazabilirim bu karsit gorusu sindiremedigim anlamina gelmez. Sen nasil saniyorsun? birine karsit gorus yazdiginda artik sana cevap vermemeli
karsi taraf susmali mi? Cevap verilebilir bu normal bisey, misal ozaman sende yorumumu begenmediysen ciksaydin fikrini kendine saklayabilirdin o zaman neden vakit harcama geregi hissettin sonucta sen bu basliga yorum yapsan ne yapmasan ne… yani sende sana muhalefet cevap almak istemiyorsan yorum yapmassan olur biter.. meslekle bagdastirma konusuna gelince ise, ustte acikladim aslinda ama yine de ayni seyleri yazayim, meslekle soyle bagdastirirsin simdi bu askerlik meslegi aktif spor yapan hareketli bir meslek grubu ya, hani boyle olunca da haliyle bazi genellemeler yapabilirsin ya.. bu da cok normal cikarimlardir hayatta her zaman baglantilar kurar cikarimlar yapilir aslinda, ornegin bir tarihcinin tarihi iyi bilmesi, fitness antrenorunun fiziginin iyi olmasi vs gibi.. bir spor hocasinin senin kaldiramadigin agirlikta bir poseti kaldirmasi beklenir degil mi cunku daha idmanlidir vs.. buda oyle birsey gibi dusun meslekle bagdastirilabilir bisey oluyor dolayisiyla. Ama bu cikarimi yaptim diye sunu soylemek istemiyorum elbette sadece askerler cok iyi onun disinda herkes kotu, askerler kesintisiz hepsi cok iyi icinden bi tane kotu bile cikmaz tarzi.. yani bunu acikca belirtmeden anlayamayacaginizi bilsem postun icine yazardim. :) dolayisiyla meslekle bagdastirmak abes bisey degil gayet normal biseydir.. sizin de mesleginizin kendine has ozelligi varsa sosyal yasantiniza da bisekilde yansittiginiz durumlariniz elbette vardir. Cok basit aslinda baglanti kurup anlamak ama nedense uzun uzadiya aciklamak zorunda birakildim.. neyse artik.. hee buarada meslek acisindan sizden de ustunmuşuz 😀😀 fazla gocuntulanmayacaksaniz belirtmek isterim 😀