• Cinsellik
  • Asker eşleri ve eşlerinin performanslari

Kizlar selam, esim komando ve etrafimdakilerle de sohbet ettigimde cinsel anlamda hep cok aktif oldugundan yakiniyorlar yetisemiyoruz isteklerine falan gibisine.. benim esimde oyle allah guc kuvvet versin massallah diyimde cok seri ve kondisyonlari iyi oldugu icin yorulmak bilmiyor. Cok sert ve surekli sehvetli misal gorevden geliyor o yorgunlukla bile yapmadan uyumaz. Adam kendi hizindan guc aliyor resmen hizlandikca hizlaniyor 😀 bazen can yaksada alistim onun hardcore dalmasina dayaniyorum bende. Sizde durumlar nasil? Komandolariniz iyi calisiyo mu? 🤣🤣🤣

Minnie benim eşim astsubay ama komando değil asayişci. Gerçekten bitmek bilmez bir isteği var. Adetliyken zar zor bekler. Bizde görev yok ama nöbet var 24 saatlik sabah geldiğinde beni sanki 1 aydır görmemiş gibi davranır. Çocuklar uyandıpı için yapamaz ama gün içinde fırsat kollar. Bizimkide çok serttir. Acıyo desemde hiç oralı olmaz. Mesela bugün adetim bitti benimde her adet bitiminde uzun süre yapmadığım için darlık problemim olur. Acıyo dur diyorum durursam daha kötü olur diyip zorlaya zorlaya yaptı 😂 alıştım bende artık. Hor kullanıyo beni 😂 ama onun o beni özlemiş hallerine o azgın hallerine bitiyorummm ❤️ hiç değişmesin inşallah azgın tekem 😂

Nietzsche ah ahhh ne rahatı. Ne gecesi var ne gündüzü. 7 24 esasına göre çalışıyolar. Ne hafta sonu tatili var ne hafta içi. Hep iş halinde aile hayatımız bile kalmıyo çoğu zaman. Evet komando gibi dağ bayır gezmiyo olabilir ama asla rahat değil. Her telefonu çaldığında moralim bozulıyo hep çağrılıyo zoruma gidiyo. Resmen yalnızlıkla evlenmişim diyorum 😔

Pisssttiii canım askerlerin geneli böyle anlattığın gibi ona dyecek lafım yok ama operasyonlara gitmemesine şükret ,napacaksın canları sağolsun. En azından nerede olduğunu biliyorsun. Komandolar bazen 1 ay gidiyor gelmiyor .

Olivetti illaki isteksizleri vardır ya ,şimdi ayda 1 karısına yanaşan adamı asker yapsak düzelir mi😂 ne alaka yani . Adam normalde haşin sert dinamiktir ,o yüzden asker olmuştur . Yani demem o ki askerlik sertliği getirmez,tam tersi sertlik çeviklik askerliği getirir😂

Nietzsche her zaman ki gibi güzel bir yaklaşım getirdin olaya 🙂. Ama birde 8-5 çalışan askerlerde mi aynı durumda onu da sorgulamak lazım , aksi taktirde eşlerini az gördükleri için o kadar azgın olduklarını düşünebilirim 😂. Çok yakın bir arkadaşım uzman çavuş oldu şey diyordu nöbetlerde paso karı kız konuşuyoruz ,yani onun etkisiyle de eve dolu gidiyor olabilirler 😂😂

Olivetti evet dediğin gibi saatlerde önemli , ama burada konuştuğumuz gibi reelde konuşamıyoruz o yüzden hiçbir bilgim yok. 8-5 çalışan asker eşleri online olursa yeşillendirsin bizi😂

Olivetti bunun dogruluk payı cok yuksek erkek kardesım askerdeyken napıyon dıyordum komutanla oturduk arkadaslık stelerinde dolaşıyoz dıyordu