Teachermom kesinlikle ya ne alakası var çözmeye çalışıyorum
Asker eşleri ve eşlerinin performanslari
Olivetti e ama haklısın hahsshhs
kopuklukahve bu biz bizde depoda az yapmadık😂😂
Teachermom aklın sıra gurur duyuyorlar işte kocalarıyla ve şov yapıyorlar 🤔🤔
Esim özel kuvvet aşırı yorgun gelir eve operasyon dağ bayır yatar uyur gelince evde olduğu nadir günlerde de evet serttir hemde bayaaaa sert sanırım meslek etkiliyor hiç bu açıdan düşünmemiştim 🤣
Teachermom @Nietzsche aslinda cok alakali surekli egitim ve spor yapiyorlar, is geregi her zaman aktif ve dinamik olduklari icin de kondisyonlari saglam zaten hantal ve himbil birinin asker olmasi beklenemez.. Bazi meslekler icin bu gibi genellemeler yapilir ornegin sporcular icinde boyle diyebiliriz. Nasil ki tarih ogretmenlerinin tarih bilgisi yuksektir diyebiliyorsak buda boyle bir durum. Tabiki boyle genelleme yaptim diye tarihi sadece tarihciler bilir demek istiyor olamam degil mi, bunun gibi.. yani tapu kadastroda calisan adam da cok iyi ve guclu olabilir.. aslinda epey basit bi mantik ama yine de anlasilmadi sanirim.
Laledmrrr ahahhaa ama nasıl zevkli😋
KirmiziOjeli anlamamis olmanin altindaki sorunu cozmeye calisiyorum bende aslinda cok basit😀
Deleted9 neden sov yapilacak bisey gibi mi goruyorsun askerlik meslegini? Benim hic aklima gelmemisti sov yapmak aslinda. Ama demek sizin gozunuzde sov yapilacak bisey, benim hic oyle bir dusuncem yoktu da.. yapacak olsam kendimle sov yaparim, ondan cok daha iyi bir universite ve kariyer sahibiyim 😀 lutfen gocuntularinizi kendinize saklayin 😀
Olivetti performansi meslekle tabiki kistas edebilirsin cunku aktif spor yapan insanlar ve hareketliker dolayisiyla kondisyonlari saglam oluyor ve dolayisiyla kistas edilebilir bisey oluyor. Ornegin fitness egitmenleri 7/24 hayvan gibi spor yapiyorlar kas mas hersey o bicim, onun meslegini de performansla kistas edebilirsin. Ama bu su demek degil sadece onlara ozgu bir durum sadece onlarin performansi yuksek.. millet nasil basardiysa o sekilde anlamis da ben nerden bileyim bu kadar detayli anlatmassam anlasilmayacagini.. uniforma sevdasi demissiniz, o ne oluyor ki? Benim hic oyle bir sevdam olmadi? Sanirim sizlerde var ben asker polis diyince boyle bisey demissiniz halbuki benim aklima bile gelmemisti. Hatta keske esim asker olmasaydi 8 5 gidip gelseydi dunyanin en mutlusu olurdum 😀
Nietzsche sen kendi icinde tavuk mu yumurtadan cikmis, yumurta mi tavuktan cikmis diye tartismissin da konumuz o degil, degindigin nokta manasiz kalmis cunku zaten asker olmak icin fiziki mulakatlari gecmen gerekiyor yani yumurta mi tavuk mu diye dusunmene gerek yok.. himbil adam ztn secilmez ve dolayisiyla oradaki personellerin belli bir fiziki guce sahip olmasi gerekiyor.. bide ben buraya bu genellemeyi yaptim diye 100 de 100 herkes icin gecerlidir demek isteyemem ki elbette ki isteksiz olanlarda vardir. Neden bu kadar detayli anlatmak zorunda kaldim ki aslinda cok basit biseydi ama yordunuz beni birine anlatir gibi anlatmak zorunda kaldim 😀 neyse caniniz sagolsun
Nietzsche anladım canım dayım emniyette vatanda da pek öyle rahatmı bilmem ama ne zaman sorsak yoğun 😅
Olivetti Ayrımcılık ve ego var😏
- Düzenlendi
Minnie Gocuntu diyor ya! Ay eveeet asker eşlerini coook kıskanıyorum.. 🤪en iyi sex sizde 😆anlaşılan benim yorumum sizi baya baya bir gocundurmuş😄 ben ve eşim de kariyer sahibi üstelik yüksek lisans yapmış kişileriz fakat mesleğimizi cinsel hayatımızla bağdaştırma gereği duymuyoruz sizin gibi 😂😂
Ben bu postu oldukça abes buldum ve ona göre kendi şahsi düşüncemi dile getirdim.. karşıt görüşlere açık değilseniz buraya post açmazsınız olur biter.. ay bir de eşinin mesleğini cinsel performansıyla örtüştürdüğü yetmemiş sırf muhalefet olan kişiye laf yetiştirmek için bir de kendisini kariyer açısından eşinden üstün gördüğünün altını çizerek defansa geçmiş 😆 sağolun ya iyi güldüm 😅
Deleted9 iyi guldum ayagi hi hi evet anliyorum sizi :)) bazi insanlara bir konuyu derinlemesine anlatmak gerekiyor sanirim hemencecik anlayamiyorlar. Simdi oncelikle karsit gorus yazarsin bende sana cevap yazabilirim bu karsit gorusu sindiremedigim anlamina gelmez. Sen nasil saniyorsun? birine karsit gorus yazdiginda artik sana cevap vermemeli
karsi taraf susmali mi? Cevap verilebilir bu normal bisey, misal ozaman sende yorumumu begenmediysen ciksaydin fikrini kendine saklayabilirdin o zaman neden vakit harcama geregi hissettin sonucta sen bu basliga yorum yapsan ne yapmasan ne… yani sende sana muhalefet cevap almak istemiyorsan yorum yapmassan olur biter.. meslekle bagdastirma konusuna gelince ise, ustte acikladim aslinda ama yine de ayni seyleri yazayim, meslekle soyle bagdastirirsin simdi bu askerlik meslegi aktif spor yapan hareketli bir meslek grubu ya, hani boyle olunca da haliyle bazi genellemeler yapabilirsin ya.. bu da cok normal cikarimlardir hayatta her zaman baglantilar kurar cikarimlar yapilir aslinda, ornegin bir tarihcinin tarihi iyi bilmesi, fitness antrenorunun fiziginin iyi olmasi vs gibi.. bir spor hocasinin senin kaldiramadigin agirlikta bir poseti kaldirmasi beklenir degil mi cunku daha idmanlidir vs.. buda oyle birsey gibi dusun meslekle bagdastirilabilir bisey oluyor dolayisiyla. Ama bu cikarimi yaptim diye sunu soylemek istemiyorum elbette sadece askerler cok iyi onun disinda herkes kotu, askerler kesintisiz hepsi cok iyi icinden bi tane kotu bile cikmaz tarzi.. yani bunu acikca belirtmeden anlayamayacaginizi bilsem postun icine yazardim. :) dolayisiyla meslekle bagdastirmak abes bisey degil gayet normal biseydir.. sizin de mesleginizin kendine has ozelligi varsa sosyal yasantiniza da bisekilde yansittiginiz durumlariniz elbette vardir. Cok basit aslinda baglanti kurup anlamak ama nedense uzun uzadiya aciklamak zorunda birakildim.. neyse artik.. hee buarada meslek acisindan sizden de ustunmuşuz 😀😀 fazla gocuntulanmayacaksaniz belirtmek isterim 😀
Minnie Kaç yaşındasın ?😂
- Düzenlendi
Minnie hala kondisyon kas hızlılık ve süpersonik seks arasında ki bağlantıyı kuramadım 😂 cok spor yapan ve kondisyon gerektiren işlerde çalışan erkekler sekste daha iyi yani hımmm. Sorumun cevabını vermişsiniz aslında keşke 8-5 çalışsaydı diye 🙂. Verdiğiniz cevaplardan anlıyorum ki aşırı sabit fikirli ve kendinizden başkasının fikirlerine kapalısınız . Manas destanı da yazsam kabul edilmeyecek tarafınızdan. Boşa kürek çekmek istemem.. belinize kuvvet Allah daim etsin 🥸🥸