Geceyeyakisanbirkadin analın mu faydaları varmış
Konumuz anal 🙈
[silindi]
Kuzu Allah yeni doğum yaptıysan hiç verme şimdilik 😂 bekle bir kaç ay organların yerine otursun 😂
Zeyneppppp teşekür eserim kasmamaya çalışacam
Kuzu biz arada yapıyoruz 4 yıldır evliyiz sanırm 2 3 defa olmustur canm aslında kayganlaştırıcu bir krem jel falan kullansan eşinde ilk biraz uyarsa hiç acı olmuyo
Kuzu bence sağlık açısından red edebilirsin hoşunuza gider ama çok günah anal ilişki yinede siz bilirsiniz
Kuzu bende açtım böyle bi post eşim istiyodu bebe yağı kullandık kendimi kasmasım sorun olmadı🤷🏻♀️
Kuzu neden helal varken haram yollari tercih ediyorlar anlam veremiyorum evliliğimizin ilk yillarinda esim cok israr diyordu günah boyutunu hep anlatiyordum bir cok hocanin vidolarini izlettim konustum devam ederse iliskimize zarar verecegini soyledim sonra kafasina dank edince bir daha istemedi
- Düzenlendi
Kuzu esımde benden istemişti cok guzel bozduktan sonra bir daha isteyemedi. Helal yer varken neden haram yer? Peygamber efendimiz anal yapanları lanetliyor ve cennete giremiyosun. Sağlık açısından olanları saymıyorum bile o kadar cok zararı varki.Asla kocamın 5 dklık zevki için öbür dünyamı mahvedemem. Her koyun kendi bacagından asılır allah kocana degil sana sorcak neden helal yer varken diye haramı tercih ediyosun diye😊kocamın istediğinden başlarım valla onun yüzünden hıc yanamam. Sende razısın konusmandan belli😊ne diyim cehennemede adam lazım ateşiniz bol olsun❤️
Geceyeyakisanbirkadin hangi yazı bu bakıp buraya atabilir misiniz hiç bir tıp kitabında faydalı olduğunu okumadım, hiç bir bilir kişi uzmandan da duymadım siz yazınca bi şok oldum açıkçası 🤔 yapanlara saygı duyuyorum fakat zararlarını bildiğim + hastahane de bizzat şahit olduğum için asla yapmam eşimde teklif dahi edemez, hukukta bile boşanma sebebi olarak geçiyor.
Olivetti faydalıysa düşünmeye gerek bile yok diyormuşum 🤪😁
Olivetti ahahhahahahhahahah öldüm 🤣 lavmanında üstü desem, cidden iğrenç şeylerle karşılaştığım için 🥴
Olivetti tabi canım demesi kolay geliyor ama yaşaması nasıldır bilemiyorum avaz avaz bağıran duymuştum öyle söylemeye devam etsin 😁😁
Bunu normal görenlere inanamıyorum. Gerçekten inanamıyorum. Biride faydalı demiş 😳 arkadaşlar oranın amacı belli. Boşaltım yapmak. Yapmayın Allah aşkına ya. Kendinize saygınız olsun. Kocanız istiyor diye bunu yapmayın kendinize.