Olivetti tabi canım demesi kolay geliyor ama yaşaması nasıldır bilemiyorum avaz avaz bağıran duymuştum öyle söylemeye devam etsin 😁😁

Bunu normal görenlere inanamıyorum. Gerçekten inanamıyorum. Biride faydalı demiş 😳 arkadaşlar oranın amacı belli. Boşaltım yapmak. Yapmayın Allah aşkına ya. Kendinize saygınız olsun. Kocanız istiyor diye bunu yapmayın kendinize.

Olivetti ben faydası olduğunu düşünmüyorum ama sıkça yapılmadığı sürece (en fazla ayda 1 kere ola bilirmiş) ve bazı şartlar altinda yapıldığı zaman sağlığa zaralı olmuyormuş)))

Kuzu bir kere denedi ana.avrat düz gittim çok canım yandı sonra ansızın onun götüne parmak sokmaya çalışdım nasıl oluyomuş anlaşın die bir daha sakin dedim tamam dedi aslında eşimde istemez di günah die.ama nasıl olduysa o gün nefsine hakim olamadi

ooylesine2021 ayy sayende bende ne kadar saygısız ,kadın düşmanı varmıs onu anladım .yok alkol kullanan zaten böyle bakarmıs ,yok iğrenc kadınlarımızmıs bilmem ne geldiginden beri zaten yazdıklarını saysam dag olur .tamam bende anala karısyım ama saygım var ,alkol kullanmıyorum ama saygı duymak zorundayız .birde gitmiş diger postta dini konuşuyorsun .dinde hosgoru, saygı, sevgi de var ama bunların hicbiri sende yok .geldiğinden beri kalp kırıyosun, olumsuzsun ,ne saygın var ne biseyin. o yüzden sana hic olmuyor böyle seyler konusmak. anala karşısın alkol kullanmıyosun ama onlardan cok günah ediniyorsun🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

ooylesine2021 İçki içen kadın?? Eee? Kadının düşmanı yine kadın yani gerçekten. Size ne içkide içer anal sekste yapar. Ben yapmıyorum ama yapanada saygı duyarım yargılamak bana düşmez. Ve sizede düşmez. Ve her alkol alan kadın dinsiz olmuyor helali haramı biliyor

kopuklukahve 💯💯onun kendisine bile saygısı yok .görmüyo musun yorumlarını geldiginden beri. amac din ,günah, haram degil .maksat millete satasmak ,laf atmak .bununla besleniyor.profiline girersen onun günah hakkında konusucak belkide son kişi oldugunu görürsün..

Rouge Ayyy gerçekten bu kadar nefret dolu olması için berbat bi yaşantısı olması lazım. Üzüldüm yani… Yorumlarınıda okuyunca hele🤣🙊

Nur19 😂😂😂😂😂😂😂 okumak günah mi 🤣🤣🤣 tamam bacım senin dediğinden👍👍👍👍🤣🤣