sexy10 Ay bana da öyle oluyor arada kociş çok istiyorsa yapıyorum istemiyorsa yapmıyorum 😂
En son ne zaman 😂🔥
[silindi] Uuuu 😂🤭 Detayları alalım beybi 😏😂
CesurCivCiv Hayattaki şansın peki 😶😂😬
masalperisii dun oglen ve bu sabah 🔥🔥
[silindi]
masalperisii Cınım kocam yatağa bağlamalı kelepçe tasma falan almis 🤦🏻♀️😂😂😂 tasmanin ucunu eline vercem sonrası allah kerim artık 👅👅🤣🤣🤣
masalperisii Dün gece🔥😍
Dün gece🥰
masalperisii hamileyim bi de aşırının aşırısı tavan 😄 millet hamileyken hiç birlikte olmaz ben daha azgın oluyorum 😄
Taaaaamm 5 ay oldu bugün 😅😂
masalperisii ciddiyim hamileliğin son aylarında bebeğe bişey olcak korkusu vardı eşimde sonra oruç girdi oruçtan sonra doğum doğumdan sonra. Sevişiyoduk ama ilişkiye girmiyoduk lohusaydım lohusalık bitti çocuk durmuyo pek olmuyo 😂😂
Sexysempanze Maşallah 😂😂
Pembetilki bende öyleydim 9 aylkkın bile istiyodum
[silindi] Ahahah 😂😂 Sert sevenlerdensiniz herhalde 😝
Yesiltosbik Bizdeee 😂🔥
Pembetilki Ya sağ sağlim alırsın inşallah eline bebişini 🙏🏻😍 Bazılarında öyle oluyor ya evet 😂 Bende ne aşırı ne de isteksizdim normal sınırlarda 😂
Solitude Nideeen 😶😂
- Düzenlendi
@masalperisii Ysmnn122 Eşimde isteksizlik her zaman vardı, doğumdan önce en uzun süremiz 2 aydı ama doğumdan sonra hiç olmadı. Oğlum 5 aylık 😁 Ben istiyorum olsun ama o gelsin istesin istediğim için yanaşmıyorum artık.
Ysmnn122 Ay delirmişsiniz 😂😂 Uyuduğunda yapın çok zor değil 😂 Benim de 6 aylık bebeğim pek uslu sayılmaz gece uyuduğunda yaparız ihmal etmeyiz 😝😂
Solitude Değişik bi durum ben senin yerinde olsam sorgularım 😬