masalperisii sexy10 Ay bana da öyle oluyor arada kociş çok istiyorsa yapıyorum istemiyorsa yapmıyorum 😂
[silindi] masalperisii Cınım kocam yatağa bağlamalı kelepçe tasma falan almis 🤦🏻♀️😂😂😂 tasmanin ucunu eline vercem sonrası allah kerim artık 👅👅🤣🤣🤣
Pembetilki masalperisii hamileyim bi de aşırının aşırısı tavan 😄 millet hamileyken hiç birlikte olmaz ben daha azgın oluyorum 😄
masalperisii Pembetilki Ya sağ sağlim alırsın inşallah eline bebişini 🙏🏻😍 Bazılarında öyle oluyor ya evet 😂 Bende ne aşırı ne de isteksizdim normal sınırlarda 😂
Ysmnn122 masalperisii ciddiyim hamileliğin son aylarında bebeğe bişey olcak korkusu vardı eşimde sonra oruç girdi oruçtan sonra doğum doğumdan sonra. Sevişiyoduk ama ilişkiye girmiyoduk lohusaydım lohusalık bitti çocuk durmuyo pek olmuyo 😂😂
masalperisii Ysmnn122 Ay delirmişsiniz 😂😂 Uyuduğunda yapın çok zor değil 😂 Benim de 6 aylık bebeğim pek uslu sayılmaz gece uyuduğunda yaparız ihmal etmeyiz 😝😂
Solitude @masalperisii Ysmnn122 Eşimde isteksizlik her zaman vardı, doğumdan önce en uzun süremiz 2 aydı ama doğumdan sonra hiç olmadı. Oğlum 5 aylık 😁 Ben istiyorum olsun ama o gelsin istesin istediğim için yanaşmıyorum artık.
Pembetilki masalperisii Aminn çok teşekkür ederim 🥰 İlkinde de her şeyden tiksindim kocam hariç 😄 adam uyurken kaldırıp üstüne oturuyordum o derece😄😄