sexy10 Ay bana da öyle oluyor arada kociş çok istiyorsa yapıyorum istemiyorsa yapmıyorum 😂

• [silindi]

masalperisii Cınım kocam yatağa bağlamalı kelepçe tasma falan almis 🤦🏻‍♀️😂😂😂 tasmanin ucunu eline vercem sonrası allah kerim artık 👅👅🤣🤣🤣

masalperisii ciddiyim hamileliğin son aylarında bebeğe bişey olcak korkusu vardı eşimde sonra oruç girdi oruçtan sonra doğum doğumdan sonra. Sevişiyoduk ama ilişkiye girmiyoduk lohusaydım lohusalık bitti çocuk durmuyo pek olmuyo 😂😂

Pembetilki Ya sağ sağlim alırsın inşallah eline bebişini 🙏🏻😍 Bazılarında öyle oluyor ya evet 😂 Bende ne aşırı ne de isteksizdim normal sınırlarda 😂

@masalperisii Ysmnn122 Eşimde isteksizlik her zaman vardı, doğumdan önce en uzun süremiz 2 aydı ama doğumdan sonra hiç olmadı. Oğlum 5 aylık 😁 Ben istiyorum olsun ama o gelsin istesin istediğim için yanaşmıyorum artık.

Ysmnn122 Ay delirmişsiniz 😂😂 Uyuduğunda yapın çok zor değil 😂 Benim de 6 aylık bebeğim pek uslu sayılmaz gece uyuduğunda yaparız ihmal etmeyiz 😝😂