Olivetti Busebilek benim eşimde geçen magazinden konu açıldı çağla şikele güzel dedi yani güzel olduğunu ima etti. Güldüm geçtim napayım . Benimde yakışıklı bulduğum adamlar var 😂. Moral bozacak bişey değil bunlar .
Brvnonk Benim eşimde öyle bakmıştı biriyle konusuyoduk ona gösterdim dedi yaşını bende bakarım bak yabancı erkeklere dedim bidaha görmedim baktığını merak edip bakiolar
Olivetti ZRaporu sıkmaya gerek yok dimi . Sıksan da sıkmasan da sonuç değişmeyecek . Bari sıkmada kafan rahat olsun 😂
Nietzsche Busebilek baya baya aratıp mı bakmış . Bunu 90 larda falan askerdeki erkekler yapıyordu sanırım . Eşinin yaşı kaç acaba
ZRaporu Olivetti ya bizde bakıyoruz aratıyoruz internette benim her baktığıma takılsaydı kocam ooo bitmiştim yani allahtan kendisi teknolojik aletleri sevmez tuşlu telefon kullanıyor öyle dertlerim yok 😂
Olivetti Nietzsche napsınlar o zaman internet CD flaşbellek falan yok mecbur dergilere gazetelere bakıyorlar 😂😂 ben lisedeyken bulvar gazetesi vardı 😂😂😂 erkeklerin çantasında görürdüm ne bu diye bakmışlığım var 😂😂
Nietzsche Olivetti erkekler her dönem bir halt buluyolarmış onu anladım 😂peki askerde sabunla şapmaları😂
Olivetti Nietzsche sabunu mu deliyorlarmış napıyorlarmış duymadım hiç 😂 bulaşık süngerini duydum da 😂
Nietzsche Olivetti aynen sabunu deliyolar şeylerine göre 😂nerden üretiyorlarsa hunları . Bu kafayı okumak içinn kullansalar neler olurdu ülkede
kopuklukahve Nietzsche Ya benim makyaj fırçalarımı yıkadığım kalıp sabun fırçayı dairesel sürte sürte ortası oyulmuş çukur olmuştu. Eşim görünce çok gülmüştü🤣 o zaman anlatmıştı bana inanamamıştım🤐 iyi bir alternatif diyodu bide 🤣
Beyzaaa Hiçmi denize plaja gitmiyorsunuz orada büssürü bikinili bayanlar var erkektir bakar gözü kayar