Olivetti ZRaporu sıkmaya gerek yok dimi . Sıksan da sıkmasan da sonuç değişmeyecek . Bari sıkmada kafan rahat olsun 😂
Nietzsche Busebilek baya baya aratıp mı bakmış . Bunu 90 larda falan askerdeki erkekler yapıyordu sanırım . Eşinin yaşı kaç acaba
ZRaporu Olivetti ya bizde bakıyoruz aratıyoruz internette benim her baktığıma takılsaydı kocam ooo bitmiştim yani allahtan kendisi teknolojik aletleri sevmez tuşlu telefon kullanıyor öyle dertlerim yok 😂
Olivetti Nietzsche napsınlar o zaman internet CD flaşbellek falan yok mecbur dergilere gazetelere bakıyorlar 😂😂 ben lisedeyken bulvar gazetesi vardı 😂😂😂 erkeklerin çantasında görürdüm ne bu diye bakmışlığım var 😂😂
Nietzsche Olivetti erkekler her dönem bir halt buluyolarmış onu anladım 😂peki askerde sabunla şapmaları😂
Olivetti Nietzsche sabunu mu deliyorlarmış napıyorlarmış duymadım hiç 😂 bulaşık süngerini duydum da 😂
Nietzsche Olivetti aynen sabunu deliyolar şeylerine göre 😂nerden üretiyorlarsa hunları . Bu kafayı okumak içinn kullansalar neler olurdu ülkede
kopuklukahve Nietzsche Ya benim makyaj fırçalarımı yıkadığım kalıp sabun fırçayı dairesel sürte sürte ortası oyulmuş çukur olmuştu. Eşim görünce çok gülmüştü🤣 o zaman anlatmıştı bana inanamamıştım🤐 iyi bir alternatif diyodu bide 🤣
Beyzaaa Hiçmi denize plaja gitmiyorsunuz orada büssürü bikinili bayanlar var erkektir bakar gözü kayar
butterflys Bence böyle incir çekirdeğini doldurmayacak sebeplerden dolayı ne kendi moralini boz ne de ilişkinizde sıkıntı olsun ünlü sonuçta hepimiz şu adama bak kadına bak deriz ederiz kocan senin yanında seni de sevdiğine eminsen ilişkiniz de iyise dert etme
Bisaniye Bir kaç gün önce hülya avşar bikinili fotoğraf paylaştı shop mu değil mi? Konusu tartışmaya sunuldu. Belki instagram’da falan görmüş merak etmiş olabilir?