Rouge Lidya44 yapıcak cok sey var ,şöyle demeyin lütfen. kabul etmeyin. yok kocası öyleymiş, kayınvalidesi söyleymiş, ailesi ,arkasında degilmiş ,çocuğu varmıs mecburmus böyle seylere sıgınıp yada düsünüp kabul etmesin böyle birsey yok
Lidya44 Rouge olsa olmasa ben elimden geleni yaptım halada yapıcam psikolojisi bozulduğu için kimseyi dinlemiyo
Lidya44 Rouge kaç kere söyledim kadın isterse taşın suyunu çıkarır diye ezdirme yıpratma kendini madem eşinde senin iyiliğini istemiyo git otur ananın evinde belki değerini bilip gelir arkandan diye ama hiç yanaşmıyo o artık eve hapis olduğunu anlamış durumda bunu kendine inandırmıs ben ne desem de boş
Rouge Lidya44 sen yapıcagını yapmıssın .kabullenen o .bazı insanlara dert cekmek daha kolay geliyor ,kendi izin veriyor canım .sen söylemen gerekenleri söylemişsin
Lidya44 KirmiziOjeli ya demediğim şey kalmadı ama kimseyi dinlemiyo ki hayattan ümüdini kesmiş durumda verdiğim tavsiyeler hepsi bana geri dönüyo
KirmiziOjeli Lidya44 gencecik kızın hayatı kararmış kendi bile kendinden vazgeçmiş bir gün kafasına dank edecektir ama bu seferde gençlik gitmiş olacak yazık..
Lidya44 Rouge işte bu da öyle herşeyi içine atmak dert çekmek daha iyi geliyo ne kadar anlatsamda boş üzülüyorumda
Rouge Lidya44 bende üzülüyorum oyle insanlara kendi hayatını güzellestirmeye bakmak yerine..yazık gerçekten ona ve çocuklarına.neyseki sen yinede konuşuyorsun onunla belki suan dinlemesede birgün dank edicek umarım 🙏
Lidya44 KirmiziOjeli evt malesef öyle herşeyden herkesten bıkmış oysa isterse herşey daha farklı olabilir ama aklını kullanmiyo
Lidya44 Rouge zaten farkettim ki saat gece 12 de hep yazıyo bana gece başını yastığa koyunca herşey üstüne üstüne gidiyo o da biraz olsun rahatlamak için yazıyo
Kalkyerineyat “Bulanık suya alışmış bir balığı temiz suyun içine bırakırsanız ölür.” Bazen insanlara elinde olmayan şeyleri nasihat edersek içinde bulundukları hayat onlara daha zor gelebilir. Ayrı eve çıkma imkanı yokmuş arkadaşınızın, belli ki eşinin ailesi de kıza cephe almış. Açıkcası üzüldüm. Ama onun sadece akıla değil de teselliye ihtiyacı var. Lütfen onu teselli edin, inşallah dertleri geçer. Sadece eşi bile arkasında olsa ona ilaç gibi gelirdi..
Lidya44 Kalkyerineyat zaten ben onu hep teselli ediyorum bakıyorum rahatlamış tmm diyorum iyiye gidiyo çok şükür 1 kaç gün sonra daha ağır şeyler anlatiyo bana eşi tam bi anneci karısı ne dese boş annesinin sözünden çıkmıyo
aylinaylin Lidya44 pılını pırtısını toplasın babasının evine dönsün o kız iyi valla öyle olduktan sonra kendi anneme babama bakarım ya hem kocaya hizmet hem ailesine hizmet ne güzel biz de bulalım böyle bir eşşek de hem bana hem anama babama çalışsın ne güzel dünya…..
Lidya44 aylinaylin kayınvalidesi öyle bi kadın ki kız dışarı çıkmaya korkuyo bende söyledim git diye nerdee dinlemiyo ki
aylinaylin Lidya44 O zaman onu cesaretsizligiyle baş başa bırakmak lazım bazıları bu dilden anlıyor. Insan hem şikayetçi olup hemde aynı huylara devam ediyorsa biraz da kendi payı vardır kendisi kaşınıyordur .
Sananebesalak Lidya44 o yaşta 3 çocuk yapmaya hele bi de kaynanayla yaşarken nasıl cesaret etmiş nasıl bi cahillik çok üzüldüm arkadaşınız için Allah sabırlar versin