151413 Bebek resmen ben burdayım diye el sallıyor hayırlı olsun 😇
1151413
- 13 Ara 2022
- 26 Oca 2021 tarihinde katıldı
- Hamilemiyim tartışmasında
Hshshdhdhhd bir önceki postlarınızda evlenmeden asla olmaz, bakiremiyim değilmiyim, bizim oralarda bakireliğe çok önem verilir tarzı şeyler yazıp şimdide bu postu açmışsınız tuhaf geldi açıkçası
- Hamilelik var mı sizce ? tartışmasında
- Erken gebelik belirtileri???? tartışmasında
Sevgimnaz selam, benim de regl olmadan çoğu zaman bu belirtileri hissediyorum bazen de dediğiniz gibi hiç belirti olmadan bi bakıyorum ki regl olmuşum..Geçen ay ondan önceki ay,göğüs hassasiyeti,karın kırampları,bacagıma kadar inen ağrılar wucudumu ateş basması ws..dedim kesin hamileyim ama regl oldum we sizin gibi hüsran.Kısacası şu ki, hamilelikte belirtileri de regl gibi birebir aynı ayırt edemiyoruz o yüzden en iyisi adet gecikmesini bekleyip test yapmamız.Doktorunda tüm kontrollerini olduysan we sorun yok dediyse içini ferah tut, inan sanki kastıkça olmuyor.Bana kendi doktorum dedi,çocuk yapma kafasıyla birlikte olma eşinle bir rahatlat kafanı diye.Ben de size aynı nacizane tawsiyede bulunabilirim, benim de hiç çocugum yok henüz 4 aydır korumuyoruz we olmadı henüz.Ben de saldım o yüzden artık regl oldugumda hüsran olmıcam, wakti değilmiş oh daha yiyip içip geziyim dicem😬 Rabbim ne zaman kararladıysa, hepimiz için❤️