Herkese iyi akşamlar hanımlar 🤗 Happy kidsten geldim buraya. Aslında hepimizin ortak sorunu olan bişeyi sormak istedim. Şimdi burda bazı bayanlar boşalmaktan bahsetmişler. Ben 2.5 yıllık evliyim ve 2 aylık bebeğim var 😍 Sanırsam boşalmayı hiç yaşamadım. Yani cidden nasıl olur bilmiyorum. Evet ilişki esnasında zevk alıyorum fakat boşalmak farklı bişey sanırsam. Nasıl oluyor? Ya da bunun bir yöntemi var mı?
NNur51100
- 9 Ara 2019
- 9 Ara 2019 tarihinde katıldı
- Evli bayanlar bakabilir misiniZ tartışmasında
- Çözemiyorum artık 😔 tartışmasında
- Düzenlendi
Ranannnnn Bence fazla dert etmeyin caniniz skildigi icin konusacak kimse de olmadigi icin esinize patliyorsunuz belki ama gecer biraz zaman verin insan halidir
DilanAkin bu ara eve gelince sürekli uyuyor sürekli yorgun ben de evde tekim kimsem yok çok sıkıldım ondan ilgi bekledim ama dediğiniz gibi bir süreçtir geçecek inshaAllah ben yine elimden geleni yapayım eşimin durumu da düzelecektir inshaAllah dua ediyorum
Ranannnnn bi faydam olmuşsa ne mutlu bana erkekler bebek gibidir maalesef kadınlardan daha çok ilgi şeflat bekliyorlar bizde huzurumuz için mecbur yapmak zorundayız ki çok bişi de istemiyorlar zaten onlar bütün ümürlerinde bizim için çalışıp didiniyorlar bizde sevgimizi veriyoruz çok mu 😊
- Yeni Hamileler. tartışmasında
Ben hamileliğin 7 8 haftalık olmadan belirti verenini hiç görmedim bende dahil. maksimum kasık ağrısı tarzı ağrılar oluyo. İnternette yazıldığı gibi mide bulantısı göğüs şişkinliği beklemeyin derim.
- Sizce En İyi Ped Markası Hangisi? tartışmasında
Benim vazgecilmezim Always Ultra Night 😍