Elman Semanur21 simdi siz adet duzenlimi oluyorsunuz? Cunki polikistik over oldukda adet duzenli olmuyor
Nur51100 Elman canım bana doktor polikistık tanısını koyalı 6 yıl oldu ama ben hep düzenli adet olurum polikistıgın hiçbir belirtisi yok ama öyle dedi guya🤣
Elman Semanur21 Amin insaAallah cok korkuyorum (( doktora gitdiyinizde yumurtaniz catliyormuydu? Her adetin 14cu gunu yetisib partlamasi lazim. Bana doktorum yumurta yetisdiren tablet yazdi adetimin 5ci gununden 10cu gunune kadar icdim insaAllah bi faydasi olur. Ben azeriyim o yuzden bazi sozleri azerice yaziyorum kusura bakmiyin
Semanur21 Elman ben baya oldu gitmeyeli doktora yok sorun değil anlayabiliyorum yumurta çatlatmayla ilgili bişi demedi doktor o zaman daha bakardım en son gittiğimde
Gamzetyo7 Benim adetime bir gün kaldı normalde gögüslerim 4-5 gün öncesinden çok fazla ağrımaya başlar acaba hamile olunca o acı gidiyomu Sadece yaklaşık 2 gündür sırtımın alt kısmında biraz bir ağrı var sizde düşünceniz nedir?
Semanur21 Gamzetyo7 kişiden kişiye değişiyor her gebelik aynı değildir iki gün daha bekleyin test yaptırabilirsiniz gerçi kan testinde yüksek oranda çıkar
Elman Gamzetyo7 oyle insanlar varki onlarda hic belirti olmuyor benim yalniz belim agriyor. Akinti,mide bulantisi oluyomy sizde?
Semanur21 Elman maalesef bugün yapmayacak son 4 gün kaldı sabretmeye çalışıyorum bulantı kramplar bel ağrısı göğüste gerginlik akıntı duygusallaşma ve devamlı içim geçiyor
PamukPrenses 4.4gun hamileyem..heleki nese hiss elemirem bele herden uwumelerim olur qarnimda gerginlik var..duwuylerim olub 2defe ona gore cox narahatam.hekime 5ci gun gedecem
Elman PamukPrenses 4aydir hamilesiz ya nece? Orasini basa dusmedim insaAllah sag salamat qucaginiza alarsiz
Eylem PamukPrenses Bende aynen 4.4 hamilekdeyim Bizim bebis Insallah 20.06.2020 de gelecek Insallah 💙🧿🧿
Aslican Ben hamileliğin 7 8 haftalık olmadan belirti verenini hiç görmedim bende dahil. maksimum kasık ağrısı tarzı ağrılar oluyo. İnternette yazıldığı gibi mide bulantısı göğüs şişkinliği beklemeyin derim.
Elman Aslican haklisiniz her kesde belirti olmiya bilir bende korkuyorumki belirti yoksa demek hamile deyilimdir
Semanur21 Aslican erken gebelikte oluyor canım daha öncede söylediğim gibi her gebelik aynı değildir kimisi var hiçbişi yaşamıyorlar kimileri yataktan çıkamıyor nasip varsa vardır yoksada yapacak bişi yok nasibimizde varsa zaten vardır
Aslican Elman yok sakın korkmayın ilk haftalar kimsede belirti olmaz. Beta hcg nin baya yükselmesi lazım belirti olması için. Bebek 7. Haftasına gelene kadar çok çok zor belirti verir
Gamzetyo7 Yarın adet olma günüm aslında eğer olmazsam öyle test yapmak istiyorum heveslenmek istemiyorum