nisaa4134

• 13 May 2023
  • 12 May 2022 tarihinde katıldı
  • Tanışma hikayelerimiz tartışmasında

VahsiKralice sosyal medyadan tanıştık uzak mesafe ilişkisiydi kaç kere aldatıldım 🥺 4 sene uzaktan ilişkimiz oldu ben istanbula yanına gittim ondan sonra o beni çok beğendi huyumu hareketimi halimi sonra Gaziantep’e geldi sonra kaçarak evlendik ve 3 aylık evliyiz 🙏🏻🙏🏻❤️

• Desteeklk tartışmasında

zarifhanim çok güzel motive ettiniz ve dedikleriniz cidden çok güzel mantıklı olan şeyler tokiye yazıldık inşallah çıkıcaz kayınvalidem ve kayınpederim de çok destek oluyorlar ve asla karşı değiller tek üzüldüğüm nokta ailem :(

• TOKİ ev tartışmasında
    • Olivetti aynen katılıyorum ona o hakkı en başında vermemeliydin en kısası mesela bugün maaş çekti içinden 50 tl sabah simit vs alıyor diye 50 tl kendi cebine koydu geri kalan paranın hepsini benim cüzdanıma koymuş benim haberim yok bile hani öyle para vermemek falan ne biliyim senin de ihtiyaçların var tabiki ama 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️

Amannebileyim doğru söylüyorsun eşine söyledim ayrı eve şimdi tokiye yazıldık çıkıyoruz kızlar 💙❤️ Baba özlemi olmasa herşey daha güzel olucak annem babam ile konuşmuyorum her gün daha fazla üzülüyorum 😞

Cicekliperde eşime ben hani söyledim dün laf arasında bakalım nerden ne yapsam bilmiyırum önümde bi yön gösteren de yok malesef :(

BQuen doğru söylüyorsun teşekkürlerrrrr❤️❤️❤️

arman birden kalkıp başka eve çıkalım demedim bana sormuşlardı çok hazırlıksız yakalandık şimdi eşim biraz maddi olarak kendini toplasın öyle gidelim desem mi diye düşünüyorum

Kızlar yeni katıldım bu uygulamaya öncelikle herkese merhaba diyorum.
            4 senelik uzaktan ilişkim vardı kaçarak evlendik ailem hiçbi şekilde konuşmuyor benimle amcam halam vs konuşuyoruz o kadar kaynanam ile birlikte oturuyoruz aynı evde birden kalkıp başka eve geçicem diyemedim 1 ay oldu henüz ve eşim bana her konuda anlatsam çok destek olabilecek bi adam ama ben nasıl anlatsam bilmiyırum farklı bi eve daha sonra mı yoksa şimdi mi gitmek için söylesem bilmiyorum kayınvalidem ve kayınbaba çok iyiler çok destek oluyorlar ama ne biliyim bi taraftan aile eksikliği bi taraftan özlem falan filan bilmiyorum kendimi hiç iyi hissetmiyorum ne yapsam neyi nereye koysam bilemedim 😞🤷🏻‍♀️