P
papatyaaa123

• 9 Eyl 2023 tarihinde katıldı
  • 27 yaşındayım
    4 buçuk senelik evliyim
    Şuan da bebegimden dolayı calismiyorum ama normalde anaokulu öğretmeniyim şuanlik ev hanımı modundayim
    Sakin sessiz naif bir yapım vardır çevremde ki herkes kibarcık taktı adımı 🤭 ama damarıma basıldıgı zaman sessiz halimden eser kalmiyor o an da kimseyi gözüm görmez deli gibi olurum çünkü
    Onun dışinda temizlik ve düzen takıntım vardır ev işlerini çok severim ama yemek yapmayı hiç sevmem yemeği zorla yaparım yani. Normalde enerjim çok yüksektir ama bebek benim enerjimi alıp götürüyor uykusuzluk ev işi yemek falan derken ölü gibi olabiliyorum. Dısaridan havalı kibirli gibi gözükürüm ama samimi olunca öyle birisi olmadigim anlasilir herkes oyle diyor cunku aslan burcuyum ve burcumun %80 özelliklerini taşırım maalesef🤭

• Sen resmen bensin bence 😂 bene ayni dertten müzdaribim 43 kg 158 cm boy 27 yasindayim 1 tanede bebegim var minyon tipliyim bi de disarda gorenler benim cocugum olduguna inanmiyor hatta bir keresin de bi teyze demisti ki cocugun cocugu olmus teyze cocuk degilim ama yine de sen bilirsin demistim😂 bende cok kilo al.ak istiyorum en azindan 49 50 olsam cok guzel olucak ama alamiyorum

• Eşimle iletisimimiz yok tartışmasında

xyzem şuan yok gibi birşey. Önceden nerdeyse hergün olurdu çok istekliydi ben artik yeter diyodum yani bazen. Şimdi eğer kendisi isterse bekliyo cocuk uyuyana kadar. Hergünden hafta da 2 ye falan düstü diyebilirim. Yani canı isteyince uykusundan ödün verebiliyor

superisi_ yok kaynanam demez hic bir zaman oyle bi kadin olmadi aksine bazi seylerde hep eşime kizarlar benim tarafimi tutarlar bu zamana kadar hic bur sikinti yasamadim kaynanamla

superisi_ biz lisede tanistik esimle 4 yildir evliyiz ama yaklasik 10 yildir falan birbirimizi taniyoruz 3 4 yil pesimde kostu istemedim hic bir sekilde o da hic vazgecmedi ama sonradan nolduysa bende istedim alnima yazilmis demek ki sonra evlendik simdi bakiyorum da o pesimde kosan hergun beni sevdigini soyleyen adam 4 yil boyunca vazgecmeyen adam bu degilmis gibi geliyor

1ysf1gzd evlenmek icinde kırk takla atti ne zorluklarla evlendik evlenmeye benden fazla istekliydi simdi ne oldu ne degisti bilmiyorum

Sedaa uykuyu cok sever izinli gununde biraksam aksama kadar uyur normalde aksamlari gec yatardi simdi isyerini degistirdi daha erken uyaniyor bir de ilac kullaniyor onlarin etkisi var heralde ama 1 2 saat daha dayanabilir ama yapmiyor

superisi_ böyle giderse konusucam artik cunku ister istemez moral bozuklugum cocuguma da geciyor büyüdü artik anlayabiliyor bazi seyleri

superisi_ ilac kullanmasiyla da alakali biraz cunku ilaci aksam 9 da iciyo 9 bucuk 10 a dogru gidip yatiyor ilac ta uyku getiriyor ama 1 2 saat daha dayanabilir diye dusunuyorum ornegin ben cocugu 11 de uyutmaya gittiysem o da gitsin 11 de uyusun istiyorum 11 de cok gec bir saat degil gibi 1 bucuk saat daha durup bizimle vakit gecirebilir en azindan diye dusunuyorum

superisi_ hayir bu kadar ayrintili konusmadim sadece bugun dedim ki napicaz biz boyle hemen erkenden yatiyosun dedim napiyim yoruluyorum erken uyaniyorum dedi bende birsey demedim biraz surat astım sonra gitti yatti zaten bazen de hemen yatma 1 bardak daha cay icelim diyorum aslinda bu sözlerimden anlamasi lazim biraz daha vakit gecirmek istedigimi ya da anliyo isine gelmiyo bilmiyorum onu da anliyorum 5 te uyanmak zor ama biraz fedakarlik yapmak cok mu zor

Selam kizlar bir kac aydir burdayim genelde yazilanlari okurum hic yorum yapmam ama 2 aydir bi yalnizlik hissediyorum 19 aylik bir bebegim var eşim sabah 5 te evden cikiyor aksam 6 bucuk gibi eve geliyor yemek yiyor 1 2 bardak cay icerse iciyor saat 21 30 gibi gecip yatiyor ne sohbet ne bi muhabbet hic birsey yok aramizda birazcik cocukla oynuyor sonra ben yaticam yorgunum diyor bu durum cok morelimi bozmaya basladi ilk zamanlar takmiyordum yorulur diyordum ama sonra sonra kendimi yalniz hissettirmeye basladi ister istemez bende cocugumda onu ozluyoruz vakit gecirmek istiyorum 1 saat sonra yatarsin diyorum otur diyorum uykum var erken uyaniyorum diyo daha bisey demek istemiyorum birde psikiyatri ilaci kullaniyo o da biraz uyku yapiyo ama biraz fedakarlik yapmasini istiyorum butun gun evde cocukla is guc yemek yap yoruluyorum zaten aksam da bizi tek birakip yatinca yine cocukla ilgilenmek bana kaliyor bende biraz oturup dinlenmek istiyorum artik bu aralar kendimi hic iyi hissetmiyorum ne yapmam gerekiyor ya da bu dusuncem yanlis mi bi fikir soyleyin bana cocugum da 11 den once yatmiyor butun gun pert oluyorum inanin biraz daha zaman kazanmak icin yemegi ya da cay saatini falan geç birakmaya calisiyorum yavas yavas hareket ediyorum ki cok erkenden gidip yatmasin diye biraz vakit gecirelim diye ama beni anlamiyor yorgunum diyo bende yoruluyorum butun gun ama enerjik kalmaya calisiyorum