Cok seyrek
Yyenianne2022
- 19 saat önce
- 15 Eki 2022 tarihinde katıldı
- Cinsel sıklığınız ☺️ tartışmasında
- Hamileyken hiç sperm yuttunuzmu yada yutuyomusunuz tartışmasında
azalea Hem bulanti hem sperm yutma Allah iyiligini versin
- Kızlar Reglim 7 gün gecikti tartışmasında
Grafik vallah bende ilk belitli bel agrisi ve regl olacak misim gibi karin alti agrisiydi
- Erken gebelik testi tartışmasında
Moren Merhaba cnm bende o testten yapmistm ikinci cizgi cok silim cikmisti sonra bi hafta daha bekledim normal test yaptm iki cizgi cikti boylece erken gebelik testinin dogrulum payi oldugunu anlaamistim
- Sezaryen sonrasi gobek tartışmasında
Ays_123 Vallah inanirmisin uykusuzluk ve yemek yeyememe , cok fazla su icme .. kilolar boyle gitti
- Sezaryen sonrasi gobek tartışmasında
Neslimmmmm Bel fitigim var bu sporlar belime zarar verir mi ?
- Cinsellikten nefret ediyorum tartışmasında
2_melegimiistiyorum Bende de ayni oldu. Esimle yataklarimizi bile ayirmistik. Ama 2. Trimesterda esimi kovaliyordum😂
- ‼️ KORUNMA MESELESİ ‼️‼️‼️‼️‼️ tartışmasında
Sevde_20
Evet uygulamada gosterdigi gibi o donemlerde iliski yasama ben oyle uc yil korundum uc yili sobra yumurtlama donemimde korunmadim hamile kaldim bende etkili oldu o yontem - Sezaryen sonrasi gobek tartışmasında
Merhaba kizlar sezaryen olali 8ay oldu. Hamilelikte 31 kilo almistim su an 29 kilo gitti ancak gobegim hala var! Gobek nasil gider . Fikirlerinizi alabilir miyim😇
- ‼️ KORUNMA MESELESİ ‼️‼️‼️‼️‼️ tartışmasında
Vallah ben dogal yollarla korunuyorum kizlar.. 5 yildir evliyim . Bir oglum var .. yumurtlama donemlerinizde iliski yasamayin .. ona dikkat edin
Sevde_20 - Parfois firmasını bilen var mı? tartışmasında
Ben biliyorum firmayi cok kaliteli canta ve ayakkabilar uretiyor.. saat ve gozluk konusunda da basarili . Ancak takilarda ayni seyi soyleyemicem