[silindi] kesinlikle ben Allahtan yedikçe kilo veriyorum tersine yoksa böyle rahat olamazdım 😅 hele bu aralar hepten iştahım açıldı
Sizin evde en çok yemek yiyen kim 🍽
HoldingAvg Yiyip de kilo alamazsınz insallah diyin bizede bir dua edin Allah aşkına 😂😂
ZRaporu 😍 sokak lezzetleri bağımlılığı bendede mevcut bu konu da bayağı bi pis boğazım 🙈 ama evde tüm gün yemek yemesem de aramam kahve ile geçiştiririm 🤷♀️
ZRaporu birde bizim x3 🙈 birde benimkiler pek yemez en çok mama sandalyeleri doyuyor işte anca yorgunluk 😅
ZRaporu ayyy benimkiler asla yemiyor kız benim de yiyesim kaçıyor 😂 kalabalık olunca insan daha fazla yiyor sanki 😋
Aaaa en önemlisi de o değilmi ciddi en çok doyan 😂
ZRaporu ayyy doğru ya resmen yanıyor havalar 😬
[silindi] hiç yemekle aram yok hele bu aralar hamilelikten zaten gram iştah kalmadı eşim ve oğlum çoğunlukla eşim iyi yer yani o cüsseye yemesede napsa 🤣
En çok ben ben birde yiyip yiyip alamayanlardanim. Gece üç iki farketmez uyanırım acimdan yemek yapar yerim. Her uyandığımda illa bisiler yicem iccem ama gel gelelim kiloma 40 kg nedir ya🙄🙈
- Düzenlendi
[silindi] Tabiki eşim 🙈 ben ekmeksiz minik porsiyonla doyarım eşim yemeğin yanında 1 ekmek yer 🤣🤣
Eşim de ben de öyle yemeğe çok düşkün insanlar değiliz. Yaşamak için yiyenler ve yemek için yaşayanlar kategorisi vardır hani, işte biz yaşamak için yiyenlerdeniz 😄 iki öğün tek yeriz, akşamdan sonra atıştırmalık şeyler genel olarak. Ama en çok kim diye sorarsanız, eşim tatlıyı ilginç derecede çok sever. Diyelim ki akşam çok aç gelir eve, iki kaşık tek yer. Sonra üstüne iki tane künefe yer. Öyle doydum der. Tatlıya aç 😐