[silindi] Boşver verirsin bi ara kilolari :)
Sizin evde en çok yemek yiyen kim 🍽
[silindi] kesinlikle ben Allahtan yedikçe kilo veriyorum tersine yoksa böyle rahat olamazdım 😅 hele bu aralar hepten iştahım açıldı
HoldingAvg Yiyip de kilo alamazsınz insallah diyin bizede bir dua edin Allah aşkına 😂😂
ZRaporu 😍 sokak lezzetleri bağımlılığı bendede mevcut bu konu da bayağı bi pis boğazım 🙈 ama evde tüm gün yemek yemesem de aramam kahve ile geçiştiririm 🤷♀️
ZRaporu birde bizim x3 🙈 birde benimkiler pek yemez en çok mama sandalyeleri doyuyor işte anca yorgunluk 😅
ZRaporu ayyy benimkiler asla yemiyor kız benim de yiyesim kaçıyor 😂 kalabalık olunca insan daha fazla yiyor sanki 😋
Aaaa en önemlisi de o değilmi ciddi en çok doyan 😂
ZRaporu ayyy doğru ya resmen yanıyor havalar 😬
[silindi] hiç yemekle aram yok hele bu aralar hamilelikten zaten gram iştah kalmadı eşim ve oğlum çoğunlukla eşim iyi yer yani o cüsseye yemesede napsa 🤣
En çok ben ben birde yiyip yiyip alamayanlardanim. Gece üç iki farketmez uyanırım acimdan yemek yapar yerim. Her uyandığımda illa bisiler yicem iccem ama gel gelelim kiloma 40 kg nedir ya🙄🙈
- Düzenlendi
[silindi] Tabiki eşim 🙈 ben ekmeksiz minik porsiyonla doyarım eşim yemeğin yanında 1 ekmek yer 🤣🤣