KirmiziOjeli 2 yaştan selaaaam ,hala meme bağımlısı ✋😅
Bir seks hikayesi
Biri görcek korkusuyla kamera falan vardır asla yapamazdım sanırım tebrik ediyorum sizi böyle bi hikayeden darısı bize 😀👍🏻
Moonlight0 kayınvalideniz temelli mi sizde kalıyo canım yoksa geçici mi?
Moonlight0 Ay ben de cok seviyorum yaa, evlenmeden önce resmen heryerde seviştik ormanda, arabada, denizde, inşaatta bile 🤭 arada bi yine yaparız öyle sık sık değil ama gerçekten heyecan verici oluyor hele yakalanma riski falan 😜😜
Bayancokbilmiss amin inşallah karanlık sakin bir yerdi öyle kamera olacak bir yer değildi ama ateş başa vurdu mu o an aklına bişey gelmiyor🤭
Kamelia temelli canım artık bende kalıcak
bittercikolata ohhhh maşallah canım bizde öyle yasak her zaman tatlıdır ya evlenmeden önce biz günü birllik otele gidip sevişirdik arabada daha çok ama bir de otelde küveti içini su doldurup köpükler içinde sürtünme yoluyla ne çok sevişirdik
Moonlight0 Allah yardımcınız olsun kuzum yine de sevaptır .
Brvnonk eşinle problemin ne özel değilse
Delihatunn Anlaşamıyoruz
Moonlight0 aynısını yaşadık 2 gün önce çok güzeldi gerçekten herkese tavsiye ederim 🤣
Brvnonk hakkınız da hayırlısı olsun
Kamelia aynen öyle canım aslında bana çok yardımcı evde çocukta
Sananebesalak yaaa öyleee mi ne güzelll🤭 arabada mı siiznkşde düğün dönüşümü oldu bizimki gibi
Moonlight0 ah ne güzel. Ben gurbetteyim eşim asker diye. inan bazen diorumki keşke kayınvalidemler burda olsaydı. Şimdi bizdeler tatil için geldiler. Gitseler napcam diye düşünüyorum. İşime herseye koşturuyo
Kayınvalideyle yaşamak gerçekten çok zor ben üç senderi bu eziyeti cekiyorum
Asya36 fikrine katılıyorum bir yandan onlar da bizim annemiz sonuçta ama insan eşiyle çocuğuyla bir arada olmak istiyor diyelim ki birşey giymek istiyorsun biraz açık yanında giyemezsin ya da çocuğunu uyuttun eşine hazırlanıp zaman gecirmek istiyorsun yapamazsın biz gelinler böyle soyleyince kötü oluyoruz ilerde belki benim de başıma gelebilir bilmiyorum ama ev ev üstüne olmuyor gercekten yine ziyarete gidersin görürsün edersin ama anlasicagin varsa bile aynı evin içinde anlaşamıyorsun gerçekten Allah kolaylık versin canım sana
Eşimle eşliğin dışında arkadaş gibiyiz ancak gece olunca eş olduğumuz aklına geliyo fedigin gibi hic özel bı halimiz olmadı oocamin yanında en açık halim tişört
Şuan aramızda evlenmemiş olan arkadaşlar varsa benden size çok büyük bir tavsiye tecrübeyle sabitli . Sakin bir oturmayı kabul etmeyin hayatınızın hatasını yapmış olursunuz
Moonlight0 yok biz mekana gitmiştik rakı filan içtik dönüşte oldu 🤣