ZRaporu Deleted9 yok canım eski sevgilileri adamla sevişirken niye konuşayım 😅 manitayken yaptıklarımızı konuşuyoruz yanlış anlaşılacağımı düşünmezdim 😅
ZRaporu Dolunayy yani konuşacak şey kalmadı onu mu konuşucam adamla 😂 o kadar da geniş değiliz yaniiiiii 😂
Dolunayy ZRaporu hiiiiçççç 😅 Ben şu karıyı şöyleee şaapıyodumm ,ben senden önceki erkek arkadaşımla şöyle öpüşüyodum 😋😂
KirmiziOjeli Olivetti ahahah hiç söyleyeceğim bi ortam olmadı ama her boku bildiğimi tahmin ediyordur biz daha bilgiliyiz cidden 😁
Kamelia SansursuzKadin olur sevişebiliriz 🌸🍷 😂😂 Valla iyi cesaret edip söylemişsin . Ben söylesem beni Taksim meydanında asar eşim😂😂
aylinaylin SansursuzKadin dini konudan bakarsan bunları düşünmek konuşmak nikahın düşmesine sebebiyet oluyormuş. Ama alan memnun satan memnun orası ayrı mesele tabi 😁
seksirella SansursuzKadin benimki ağzına patlatirim niye karımı ele becerttireyim malmisin dedi. 😂😂😂 Hakli
Kamelia SansursuzKadin ben de genelde sex esnasında konuşmayı severim ama hiç bu şekil konuşmaya cesaret edemem . Etsem de eşim unutmaz 😄 sonrasını düşünemiyorum 🔪
seksirella SansursuzKadin ben zaten istemem ne yalan soyliyim eşimi paylasmanin düşüncesi bile iğrenç geliyor ve çok kıskanırım 🙄