nigar666 Sen en başta iliskiye girerken aklımı çocuk yapıyoruz bebek istiyorum ile değil beyninizi bosaltin eşinin 2 3 gün boşalmamis olması gerek şekilde akışına bırakarak zevk alarak yaşayın sonra boşalma olunca sen yat ayaklarını yukarı yada duvara doğru daya kaldir 20-30 dk dur sperm dışarı akmasın. Duş alırken vajinaya su tutma o kendini temizliyor. Ayrıca keçiboynuzu pekmezi yiyin fındık tarzı şeyler bunlar sperm sayısını ve hızını yukseltir. Adet takviminden yumurtlama dönemi yazan günler muhakak ilişki olsun. Sonralardan da hergun yapın ilişkiniz düzenli olsun ama yat kalkma hemen unutma bunu. Adet olursan eğer adetin son gününden itibaren başla 15 gün soğan suyu iç ve ilişki esnasında boşalma olmasın ki düşük falan olmasın kayıp yaşamayın. O dönemde ara verin. Onun dışında folikasit al parayla zaten vitamin kullsn inşallah işe yarayacak ama herşey beyinde bitiyor unutma senin gibiydim merak etme oğlum 10 aylık şuan ilişkide mutlu olmaya anı yaşamaya haz ve zevke bakın rabbim en kısa zamanda nasip etsin hayırlı evlat acele ile isteme olsun diye hayırsız sağlıksız şekilde olursa zor olur biz hastalık yoğun bakım çok yorulduk şimdi hep diyoruz her zaman hayırlısı olsun diye nasip diye yerinde zamanında rabbim nasip etsin diye dua ediyoruz kimseyi de dinleme herkes der aaa hamile misin benim böyle kirpik kaş bu böyle diye motivasyonunu düşürme elbet olacak Allah korusun çok ciddi bir hastalık değil herşey Rabbimden unutma o ne zaman isterse herşey o zaman olur moraliniz yüksek olsun ki bebiş olsun 💕😘🤲
Pco ile gebelik
nigar666 folikasit bir çeşit demir ilacı b vitamini falan içeriyor doktorsuz alabilirsin canım benim gebelikte de kullanılıyor zaten zararsız bir ilaç. Ama çok yenisin bende ilk zaman oyleydim olacak gibi değil araştır kitap oku dergi oku geçmiş ansiklopediler karıştır et derken kafayı yemek uzereydim sonra kendimce beyinde bitirdim ve hiç dusunmedim sonunda oldu. 😘🥰🤲
nigar666 merhabalar bende pco hastasıyım düzensiz adetlerim var genelde 3 ayda bir felan olurum ve suan 2 yaşında bir oğlum var ilk önce araştırın sağlam bir doktor bulun saçma sapan soğan kürleri felan denemeyin ki adet söktürücü özelliği var yanlış bir deneme olur benim ilk gittiğim doktorum bana tüp bebek harici doktorun olmaz dedi ben pes etmedim başka bir doktora gittim adetimi düzene bindirdi klomen ve çatlatma iğnesi tedavisi gördüm ve 3. Ayın içinde hamile olduğumu öğrendim oğlum şuan 2 yaşında ve ikinci çocuğum için tedavi görüyorum pes etmeyin moral çok önemli olmucak benim çocuğum diye kendinizi düşürmeyin moral motivasyon pco lular için çok önemli ve asla korunmayın zaten biz pco lular için çocumuzun olması zor oluyor zor olan şeyi korunarak imkansız hale getiriyoruz ilişkiden sonra vajinal temizlik yapmayın ilişkiniz bitti belinize yastık koyun ayaklarınızı duvara doğru dikin ve yarım saat sıvının çıkmasını engelleyin doktorumun tavsiyesi bunlar banyo rahatsız olmam diyorsanız bir gün sonra yapın çünkü eşinizin sıvısı 10 saat canlı kalabiliyor
nigar666 ben kaldım. 1 Aylık evlesin daha ne bu acele
Kalkyerineyat Yeni gordum canım cevaplayabilirim insallah yardimci olurum
nigar666 kendini mutsuz hissedersen bebis uzaklasir senden once ilişkiye girerken bebek yapma düşüncesini aklindan çıkar ve zevk almaya bak benim 2 yila yakin olmadi 23 yasindayim suan 6 aylik bebeğim var. Oncelikle fazla kilon varsa ondan kurtulmakla başla diyet ve spor yap bol bol su ic ve adetin her geciktiginde kendi kendine adet söktürücü icme doktora git
Balimcanim canim benim 1aylik evliyim evet ama evlenmeden oncede birlikde oluyorduk bir kac yil o yuzden bu korkum
Pcoslu1anne Bende oyle yapiyorum iliski zamani dusunmuyorum ama bitdikden sonra uzaniyorum kalmiyorum insAllah 11i adet olucam bitdikden sonra doktora gidicemm hayirlisi bakalim
Pcoslu1anne ben aksine hic kendimi kotu hiss etmiyorum aksine hem dua ediyorum hemde cok inaniyorum bu ay gebe kalicama🥺 Kurban Bayrami aksamida yatdim ruyamda kiz cocugu gordum bebek ruya o kadar gercektiki annem soyluyoki boyle bi bayram aksami ruyanda gorduysen olucak bilemiyorumki
nigar666 Sen icini ferah tut daha 1 yil olmus dogru tedaviyle aşılama vs olmadan hamile kaldim ben sadece 5 ay ilac tedavisi gordum doktorum kanlarima gore verdi. Tek bi doktorla kalma sakın bikac doktora git nerden sifa geleceği hic belli olmuyor 1 yil her ay nerdeyse hastanelerdeydim en son bi doktor 5 aylik ilac verdi dogum kontrol gibi bitti pandemi girdi yenisini yazdiramadim o ay hamile kaldim
nigar666 bnde de vardı nezmn zamn hamile kalacam stresini ve her ay test yapmayi birakip duzenli hayıt otu kullandım 7 ayimda hamile kalmsim stres bile engelliyor soğan.küru ve her ay lütfen adetim başlamasın test yapim pozitif goreyim diye sonra da negatif görünce ağlamayin yani şu ki kaliniyor bnde hiç olmuycak bebegim diyirdum