Ay ben korkarım yani kendimi toparlayamam biri görürse şeyim açık kalırım 😆 zaten benim koca adamımda benden ödlek yanaşmaz 😏😏 biri görür etraf kirlenir kendini vurdurtma der
Buda benim en güzel hikayem💋
SansursuzKadin Sende artık bi hikaye yaz bırak swingeri miwingeri😀
CesurCivCiv biri çeker meker ay asla yapamam dışsrda herhalde ya
Bayancokbilmiss Mutlaka yapın ölümlü dünya😀
KirmiziOjeli çok güzel di 🥰
SansursuzKadin Sağol canım🥰
CesurCivCiv İyi kolaçan etmek lazım😌
Bayancokbilmiss Zaten 3 sene oldu
Sexkralicesi iyi cesaret valla :)gerci yakalansanda bıda ne zaman göreceksin onları:)))
KirmiziOjeli sen ciddi misin kamerala bakiolar mi kayıt var mı ki ya ay öyle bı hikayem var benm kadın girdi bize baktı çıktı tekrar devam ettik eski sevgilimle olmuştu
bitterdelisi24 Cahillik şimdi olsa yapar mıyım bilmem🤭
Brvnonk bende yeni öğrendim 🤭
Brvnonk tüm sinema salonları kamerayla izleniyor hemde anlık olarak 😀 kadın o yüzden gelip bakmıştır
Sexkralicesi hergün 1 yeni bilgi 🤣
Bayancokbilmiss hahaha😀
KirmiziOjeli Yaaa neden şimdi senden duydum ya of hatırlayınca iyice bir igrendim opusmustuk hemde baya uzun peki neden izleniyor ki
Brvnonk sanırım böyle olaylardan dolayıdır valla bilmiyorum ki ilişkiye girmeye çalışanlar bile oluyor sinemada. Uyarıyorlar bu tarz hareketleri
KirmiziOjeli ay o kadar da deil de öpüştük baya uzun ellesmeli ins kayıt yapmamışlardir yapsalar da napcsklsrki yeni duydum🙈of ben eskileri hatırlayınca nedense midem bulanıyor keşke eşimden başkasi olmasaydı diyorum. 🤮
Sexkralicesi ya al işte sonra neden şuphe ediyorsunuz neden erkek etiketi yapıştıyorsunuz diyorsunuz daha katilali iki saat olmus sohbete bak bide bizlerden de hikaye bekliyorsunuz ben şok valla😁önceden de okuyup yeni hesap açmis olabilirsiniz ancak böyle yanlış izlenim oluyor genelde
Brvnonk boşver kız deneyim olmuş işte amaan bu sefer aklın dışarda kalırdı 😅