• +18
  • Buda benim en güzel hikayem💋

madem böyle bi platform var paylaşmadan edemicem ,😀 ben o kadar azgın biriyim ki sevgilim de öyleydi (şuanki eşim) ateşle barut gibiydik resmen. Buluştuğumuz zaman Sevişmediğimiz öpüşmediğimiz bi gün olursa trip atıyoduk birbirimize anlamsızca sanki o gün boş geçmiş gibi geliyodu bize.
Bi gün avmde geziyoruz sinemaya girmeye karar verdik kimsenin seçmediği kıytırık bi film seçtik ama nasıl heycanlıyım kalbim küt küt atıyor , geçtik en arkaya zaten bomboştu istediğimiz bi koltuğa oturduk
Resmen yanıyorum. Ben avmye giderken hep etek giyerim genelde rüzgar vurcak açılacak derdi yok çünkü.
Birden şeytan dürttü kafamı omuzuna koydum dudaklarımdan öpmeye başladı yavaş yavaş. Ben öyle sert sevmem yavaş olucak tadını çıkara çıkara. Elini eteğimin altından sokup kilodumu sıyırdı resmen ıp ıslağım. Parmağıyla sürtmeye başladı vajinama o kadar güzeldi ki masaj gibiydi
İnlicem inleyemiyorum boynunu öpmeye başladım penisiyle oynuyorum djdjdj
Birden yalamak istiyorum kaymak gibi dedi bende istediğini yap dedim ama ciddi olduğunu bilmiyordum. Sinemadayız çünkü yapmaz sandım adamı coşturdum. Eğilip vajinamı yalamaya başladı ben şok kafasının üstüne çantamı koydum dili o kadar hızlıydı ki bi yandan emiyo yalıyo falan resmen vajinamla öpüştü o sakalları deydikçe kendimden geçtim ben böyle erkek hayatımda görmemiştim artık terli miyim kokuyo mu hiç umrumda olmadı normalde kişisel bakımıma çok dikkat ederim takıntılıyım . zevk almaya baktım kendimi kaybettim resmen . En sonunda onun tükürüğü müydü benim boşalma ıslaklığım mıydı anlamadım hayatımın en güzel günüydü .
Herkes ten bekliyorım en güzel hikayelerini

KirmiziOjeli sen ciddi misin kamerala bakiolar mi kayıt var mı ki ya ay öyle bı hikayem var benm kadın girdi bize baktı çıktı tekrar devam ettik eski sevgilimle olmuştu