Yan komşum
@“Mavisuuuu”# benim komşuma birisi yazı yazmıştı mahkemeye verdi Komşum onu ve el yazısını çözümleyip kimse ait olduğunu buldular bence yazı yazmak hoş değil kuşağını kapat ve dinleme kardeşim benim üst komşum gece temizlik gürültü patırtı tepinme her şeyi yapıyor ailecek psikolojimiz bozuk ne zabıta ne polis ne mahkeme ilgilenmedi uzlaşın dedi yani katlanın dedi kısaca … ülkede yasa kural yok yazı yazarak haklı iken haksız duruma düşersin canım kızı gördüğünde direkt yüzüne söyle ya da sus canım başka yapacak hiç bir şey yok
Nietzsche kızı görürsem tek başına söylemeyi düşünüyorum
Yelda valla canım normal sesler olsa boşvericem ama insan bu sesi bosveremiyo yatıp kalktığımız yer sonuçta
Olivetti ins öyledir ya uyardigimda dinlerler umarim
_beyza35 ben cok eminim seslerin onlarin evinden geldiğini bu zamana kadar ses olmazdı evlenip geldiklerinde evlerine bu sesleri duymaya başladım bide daireler Yanyana olunca sesler daha net geciyo birbirine ilk defa basima böyle şeyler geliyo napcagimi şaşırdım
Mylove sinir olunmucak gibi değil gerçekten milletin o sesini duymak benimde bi misafirim gelse oturma odasindayiz mecbur sesleri gelicek bi kac güne kuzenlerim gelicek yatiya onlar gelmeden kızla konuşmam lazim
Nietzsche yok suçlayıcı konuşmam asla güzellikle uyarırım utandırmadan
Mavisuuuu kesinlikle dikkat edilmesi gereken bir durum sonucta hepimiz o radde geliyoruz ama biraz saygının kimseye zararı olmaz bi şekilde belli etmelisiniz duvara vur bikac kez bunun ayıbı yok ayipsa size de ayip
Mavisuuuu devam ederlerde duvara vur bardak düsurur gibi yap ses cikar canim cok sorun olursa cocuk oyuncaj vurmus duvara dersin ne bilim
Masalmisali yani onlari dinleyerek bende günaha giriyorum
Sevdicek123 bekledim o kadar görmeyi bugun gormezsem gece sesler gelirse böyle yapmayi düşünüyorum