LiTeraRy İnanın bende şuanki gibi bilgili değildim o zamanlar hiç araştırmadım ama sonuç korktuğum gibi olmadı. Güzellik merkezinde yaptırmıştım herşey iyi güzeldi fakat her seansımda bana krem cilt ürünleri falan satmaya çalışıyorlardı baya dil döküyorlardı 😂 tüm bacak, koltuk altı, genital bölge gittim genital bölgenin alt kısmında nem oranı sürekli olduğu için tüy kaldı eskisi gibi olmasada. Onlarıda 3 haftada bir falan kendim hallediyorum. üst kısmında hiç çıkmıyor . Bacak ve koltuk altımda hiç yok başlarda tüylerim sarı olduğu için azalma olur tüylerin kalır dediler ama kalmadı Allaha şükür. Bence kesinlikle yaptırmalısın çok büyük rahatlık 🙏🏼

Cicilibicili Hayır öyle demek istemedim .Alexandrite tabiki çok etkili bir lazer .Hatta bende alexandrite lazere gidiyorum.Ama maalesef piyasada dolandırıcı çok fazla .İnsanların bilgisizliğinden faydalanıp ıpl cihazlarını alexandrite veya buz lazer olarak pazarlıyorlar

LiTeraRy Instagram’da kullandıkları makinayı paylasmışlardır oradan bakabilirim .İstersen sende bakabilirsin cihazın başlığı dikdörtgense ve atış yaptığında turuncu ışık patlaması oluşuyorsa cihaz ıpl’dir.

Olivetti Lazerin başlığıyla sigara yaktıkları videoyu görene kadar gitmeyi düşünüyordum 😂😂😂😂 2 atışla sigara yandı agfahavabsbsv

Nietzsche zaten bembeyazım bir ağda yapıyorum 3 gün yolunmuş tavuk gibi geziyorum 😔

Olivetti Bende beyaz tenliyim ve alexandrite lazere gidiyorum . Ağda acısı yaninda 0 kalır o kadar diyeyim .Kılların kalın ve yoğun olduğu genital gibi bölgelerde gerçekten çok acıyor .Bundan 4 yıl önce soğuk hava üflemeli sistem yoktu o zaman daha çok acıyordu .Ama dayanılamayacak gibi değil tabiki 🤗