LiTeraRy Instagram’da kullandıkları makinayı paylasmışlardır oradan bakabilirim .İstersen sende bakabilirsin cihazın başlığı dikdörtgense ve atış yaptığında turuncu ışık patlaması oluşuyorsa cihaz ıpl’dir.

Olivetti Lazerin başlığıyla sigara yaktıkları videoyu görene kadar gitmeyi düşünüyordum 😂😂😂😂 2 atışla sigara yandı agfahavabsbsv

Nietzsche zaten bembeyazım bir ağda yapıyorum 3 gün yolunmuş tavuk gibi geziyorum 😔

Olivetti Bende beyaz tenliyim ve alexandrite lazere gidiyorum . Ağda acısı yaninda 0 kalır o kadar diyeyim .Kılların kalın ve yoğun olduğu genital gibi bölgelerde gerçekten çok acıyor .Bundan 4 yıl önce soğuk hava üflemeli sistem yoktu o zaman daha çok acıyordu .Ama dayanılamayacak gibi değil tabiki 🤗

Olivetti ben de ağda jilet karışık devamke ne zaman acısız olanını bulurlar o zaman servet bile yatırıırm 😅

Olivetti Ben gitmeni öneririm çünkü ilk 2 seans çok acıtıyor evet ama sonrasında kıllar inceldiği için büyük acılar çekmiyorsun.Gerçekten lazer büyük rahatlık 🤌