Akrep En iyi sonuç alınması gereken yer genital bölge aslında çünkü kıllar kalın ve makina iyi görür o bölgede az sonuç alıp bacakta sonuç alman da garip.Makina zaten ıpl sonuç alman beni çok şaşırttı kafam karmakarışık 😂

Akrep canim ben onu arastirdim ve sey diyordu ipl cihazlarda ilk lazwr cihazlarındanmis ama onlarin teknigi daha cok kil kokunu yok etmek degil uyuttmakmis ve buda su demek oluyormus kisiye gore 3 yil yada 4 yil belkide 10 yil sonra kil kokunun yavas yavas uyanmasi oluyormus yok olmadigi icin buda kil tipi ve cilt tipine gore sure degisiyormus bu makineler fotograf makinesinden esinlenilmis ilk cihazlar olarak geciyormus sanirim yani lazer epilasyonunun ilk cikan makineleri gibi dusun zamanla gelismemis ve yeni makineler profesyoneller ciktikca bunlari yaptirmaninda anlami yokmus yani umarim anlatabilmisimdir 🌹🙏

Defnee saol canim azcik arastirdim gene hengameye gitmiyim diye 😅🌹🙏

LiTeraRy Evet çok iyi anladım 3 yıl oldu yaptıralı sanırım o yüzden şu an bu şekilde 🥲 nasip iyi dolandırıldık 🥲🥲

Akrep ama suda var baktin tekrar cikiyor gercek buz lazere falan gidebilirsin sen 3 4 seansta rahat sonuc alirsin zaten kil kokun baya incelmistir senin insallah uynmazlar diyelim artik 😅bende dolandirilmanin kosesinden dondum valla sonra bol bol arastirdimmm artik dolandirilmam defnede bakti benim icin bulundugum yerdeki cihazlara gercekleri soyledi ona gore seçtim yer ladene gidicem kisa zamanda 😅🤦‍♀️

LiTeraRy Evet öyle olacak artık anlatılana göre şu kadar zaman kıl olmaması bile büyük mucize

Akrep iyi bali paran genede bosa gitmemis kiz gene sanslisin 😅🤦‍♀️bide o makinelerde bilincsiz kullananlar derini yakabiliyormus benim gidicem yer kizin birinin koltuk altini yakmis 2 sene gittigi haldede hicbir sonuc alamamis sikayetvara yazmis kizda yazik 🤦‍♀️

LiTeraRy Şimdiye kadar bak dolandırılıyorsun gittiğin yer IPL kullanmış dediğim hiç kimse bana inanmadı .Senin bunu sorguluyor olman ve araştırma yapman çok güzel birşey 🤗

Defnee Hayır bu oda da bu cihazla işlem görüyorum. Elbette 10 seans sonrasında başka cihazlada devam edebilir o kadarı hakkında bir şey söyleyemem. Diğer cihazların da orjinalliğinden eminim aslında. İlginiz için teşekkür ederim 🙏🏻🌸

Defnee evet dun buraya yazmadan oncede bakmistim birde benim aklima bunu laden sokmustu acikcasi agdaya gittigimde bana ipl cihazlari senin gibi anlatmisti ben pek inanmamistim acikcasi simdi nasilda hak veriyorum kadina sonra buraya yazip siz oyle deyince iyice arastirdim sonuc dedikleriniz gibi cikti ki benim makinem ben sahteyim diye resmen bagiriyordu birde ben orda yaptirsaydim kesin seanslar bitene kadar kör olmus olurum coktan vucudum duzelse gozlerim bozulurdu kesin 😅🤦‍♀️

Defnee Ama bu konuda çok haklısın. O kdar IPL cihaz var ki yaşadığım şehirde de örneği çok. Bu konuda bir post açarsan daha faydalı olabileceğini düşünüyorum 🙏🏻

Bisaniye Ben teşekkür ederim .Bende seanslarim bitince buz lazere 2 seans gitmek istiyorum .Fiyatı da çok iyiymiş benimle gittiğin yeri paylaşır mısın?Özelden de yazabilirsin umarım aynı şehirdeyizdir🤗

LiTeraRy benim 2 kuzenim alex e gittiler. Ikiside cok memnun kaldi. Tüm bacak, kol, koltuk alti ve yüz bölgesine gittiler. Kol, koltuk alti, hic cikmiyor diyorlar, ama bacak bölgesinde cok cok az cıkıyormuş, o da ince tüy gibi diyor. Onu da agdayla aliyormus. 2 sene oldu bunlar gideli. Bende gidecem ama daha firsat olmadi 😏

LiTeraRy Biri demişti insanları kandırmak , kandırıldığına inandırmaktan daha kolaydır . İnsan kandırıldığına inanmak istemiyor .Ben hak veriyorum sana 😂

Sedaa ay ne guzel dhada çikmasin insallh, bizde gidelim guzelleselimmm kisa zamandaaa 😅🤦‍♀️

Defnee ay evet resmen inanmadim kadina meger hakliymis kadinnn az kalsin kandiriliyordum dedigi gibi 😅🤦‍♀️

LiTeraRy aynen bende gitmek istiyorum ama önce dişciye gitmem gerek 😂 hamileyken kırilıp dökülen dişlerimi yaptiracam ilk 😂 kızım emiyor diye gidemedim. Ama artik 14 aylik oldu. Mama da iciyor. Bir kac saat emzirmeden durabilir 😂

Sedaa Aa Allaha sukur o olmadi bende git git once saglik tabikideee 🙏🌹