Lazer bakarmisiniz 🙏
- Düzenlendi
Akrep canim ben onu arastirdim ve sey diyordu ipl cihazlarda ilk lazwr cihazlarındanmis ama onlarin teknigi daha cok kil kokunu yok etmek degil uyuttmakmis ve buda su demek oluyormus kisiye gore 3 yil yada 4 yil belkide 10 yil sonra kil kokunun yavas yavas uyanmasi oluyormus yok olmadigi icin buda kil tipi ve cilt tipine gore sure degisiyormus bu makineler fotograf makinesinden esinlenilmis ilk cihazlar olarak geciyormus sanirim yani lazer epilasyonunun ilk cikan makineleri gibi dusun zamanla gelismemis ve yeni makineler profesyoneller ciktikca bunlari yaptirmaninda anlami yokmus yani umarim anlatabilmisimdir 🌹🙏
- Düzenlendi
Akrep ama suda var baktin tekrar cikiyor gercek buz lazere falan gidebilirsin sen 3 4 seansta rahat sonuc alirsin zaten kil kokun baya incelmistir senin insallah uynmazlar diyelim artik 😅bende dolandirilmanin kosesinden dondum valla sonra bol bol arastirdimmm artik dolandirilmam defnede bakti benim icin bulundugum yerdeki cihazlara gercekleri soyledi ona gore seçtim yer ladene gidicem kisa zamanda 😅🤦♀️
Defnee evet dun buraya yazmadan oncede bakmistim birde benim aklima bunu laden sokmustu acikcasi agdaya gittigimde bana ipl cihazlari senin gibi anlatmisti ben pek inanmamistim acikcasi simdi nasilda hak veriyorum kadina sonra buraya yazip siz oyle deyince iyice arastirdim sonuc dedikleriniz gibi cikti ki benim makinem ben sahteyim diye resmen bagiriyordu birde ben orda yaptirsaydim kesin seanslar bitene kadar kör olmus olurum coktan vucudum duzelse gozlerim bozulurdu kesin 😅🤦♀️
- Düzenlendi
LiTeraRy benim 2 kuzenim alex e gittiler. Ikiside cok memnun kaldi. Tüm bacak, kol, koltuk alti ve yüz bölgesine gittiler. Kol, koltuk alti, hic cikmiyor diyorlar, ama bacak bölgesinde cok cok az cıkıyormuş, o da ince tüy gibi diyor. Onu da agdayla aliyormus. 2 sene oldu bunlar gideli. Bende gidecem ama daha firsat olmadi 😏