SuperAnnee Tabiki yardımcı olurum 🤗
Lazer bakarmisiniz 🙏
Bisaniye Alexandrite lazer cihazının fiyatını biliyor musunuz ? Ben söyleyeyim 450 bin Türk lirasından başlar .Buz lazer de aynı şekilde .Bu kadar küçük paralara sizce bu cihazla hizmet verirler mi ? Onlar ne kazanacak o zaman .Kaldı ki bu cihazların bir atış ömrü var . Ömür boyu hizmet veriyoruz diyen her yer 2 yıl dolunca artık sizinle işimiz bitti diyor .IPL cihazların fiyatı ise 20 bin Türk lirasından başlar .Aldığınız paketlerin fiyatı o yüzden bu kadar ucuz çünkü makina ucuz .Umarım bu bilgiler faydalı olmuş , bakış açınızı değiştirmiştir🤗
LiTeraRy peki bisiy sorucam aranızda çatlak tedavisi olan varmı fiyatlarini çok merak ediyorum
Defnee Bana şöyle bir cihazla yapıldı yapılmadan önce jel sürülüyordu genital bölge harici pek bi canım yanmıyordu. Ama yorumlardan sonra anladığım kadarıyla bende gitmişim hengameye 😅 1500₺ ye yaptırmıştım 3 yıl önce, madem cihazlar kötü iyi sonuçları nasıl alıyoruz? Benim bacak ve koltuk altımda çıkmıyor genitalde 3 haftada bir kendi temizliğimi yapmam gerekiyor [upl-image-preview url=//i.imgur.com/XAjAK1D.jpeg]
- Düzenlendi
Akrep Sonuç almana çok şaşırdım çünkü cihaz ıpl 😅 Daha önce IPL yaptirdim güzel sonuç aldım diyen olmamıştı .Şikayet var sayfasından baktığınızda çok fazla şikayet görürsünüz. IPL cihazlar 600-1200 nm dalga boyu aralığında çalışır ışın değil ışık enerjisi kullanılır .Yani yogunlastirilmis ışık verilir kıl köklerine .Bu da kıl köklerini uyutur kalıcı bir yok etme sağlanmaz
Defnee Tüylerim epey sarı sadece genital bölgede renk koyuluğu var. Gerçekten işlerini çok iyi biliyorlar ama etkili bi çözüm almama da sevindim arada cihazlar bozuldu diye değiştiriyorlardı mesela ? Bilmiyorum tam kavrayamadım elimde tutulur bişey olmadığı için şikayetçi de olamam artık. Hatta ablam falan da aynı yerde oldu kollarında hiç etki etmedi ama bacak ve koltuk altı güzel sonuçlar aldı oda 🤷🏻♀️
Bisaniye Bu fotoğraftaki cihaz gerçek buz lazer ama farklı cihazlar var demişsiniz .Belki de dediğiniz fiyat farklı bir cihaz için geçerli . Çünkü bu cihaz gerçekten çok pahalı ben daha o fiyata bu cihazı kullandıklarını görmedim .Ben alexandrite lazere gidiyorum 4 bölge 6 seans 2 bin TL ödedim .Dediğiniz paralara olsa kesinlikle buz lazeri tercih ederdim 🤗
EsmerHatunn yok canim ama ben bolgesel zayıflama sordum 2000 yakin ddiler oda vardir baya canim 🌹🙏
- Düzenlendi
Akrep canim ben onu arastirdim ve sey diyordu ipl cihazlarda ilk lazwr cihazlarındanmis ama onlarin teknigi daha cok kil kokunu yok etmek degil uyuttmakmis ve buda su demek oluyormus kisiye gore 3 yil yada 4 yil belkide 10 yil sonra kil kokunun yavas yavas uyanmasi oluyormus yok olmadigi icin buda kil tipi ve cilt tipine gore sure degisiyormus bu makineler fotograf makinesinden esinlenilmis ilk cihazlar olarak geciyormus sanirim yani lazer epilasyonunun ilk cikan makineleri gibi dusun zamanla gelismemis ve yeni makineler profesyoneller ciktikca bunlari yaptirmaninda anlami yokmus yani umarim anlatabilmisimdir 🌹🙏