Defnee ay evet resmen inanmadim kadina meger hakliymis kadinnn az kalsin kandiriliyordum dedigi gibi 😅🤦‍♀️

LiTeraRy aynen bende gitmek istiyorum ama önce dişciye gitmem gerek 😂 hamileyken kırilıp dökülen dişlerimi yaptiracam ilk 😂 kızım emiyor diye gidemedim. Ama artik 14 aylik oldu. Mama da iciyor. Bir kac saat emzirmeden durabilir 😂

Sedaa Aa Allaha sukur o olmadi bende git git once saglik tabikideee 🙏🌹

LiTeraRy ben iki hamilelik üst üste yaşayinca. Birde hamileyken oglumu emzirmeye devam edince vitamin felan kalmadi bende 😂 fındık yesem dişlerim kırılıyordu yani 😂

Sedaa hahaha guldum kiz zor valla dis ben hamilelikte dis cektirenler biliyorum bendede agri olduda dayandim zorla cektirmedim 🤦‍♀️😅

LiTeraRy bende o diş cektirenlerdenim 😂 8 aylik hamileyken dişim iltihap yapınca bebege zarar verir diye doktorum dişciye gönderdi, cektirdik 😂 ama hic agri yoktu, sadece iltihap vardi

EsmerHatunn bende ediyorum hafif gobek var gitse keske kadin bana yaptirma sana gerek yok dedi ama ben rahatsiz oluyorum genede yaa 🤦‍♀️

Defnee [upl-image-preview url=//i.imgur.com/qLrJbsC.jpeg]
            Canım bu cihaz hangisinsen ?

Nietzsche Canım bunların hepsi ıpl .600-1200 nm aralığında çalışır.Buz lazer ve alexandrite deniyor bunlar için ama asla değil 🤗

Defnee tamamdır teşekkür ederim arkadaş yeni başlayacak da sen aklıma geldin😊

Nietzsche [upl-image-preview url=//i.imgur.com/htuwjn0.jpeg]
                  [upl-image-preview url=//i.imgur.com/1pMMwel.jpeg]
                  Bak burada spektrum odağı için %80 diyor . %100 olmalıydı yazdığı dalga boylarında atış yapmıyor maalesef .Bu şekilde pazarlanıyor aslında

Defnee canim ben 6 ağustosta Aleksander lazere gittim tum vucut simdide kullarim uzadi 10. Gun daha dökülme olamz demi.mudahale de etmiyecem 15. Gun kese dedi keseyi nasil yapacagim bolgem cok oldugundan bilgim yok 20. Gün kontrol seansi dedi hic almadan mi gitmem gerekiyo ordakiler hic almayacaksin dedi ama suan cok kotu hissediyorum sehriyedrn az kida uzadi ve beyaz tenli siyah kil yapisina sahibim 15. Gunde. Sonra dokulurmu cidden