Defnee Ama bu konuda çok haklısın. O kdar IPL cihaz var ki yaşadığım şehirde de örneği çok. Bu konuda bir post açarsan daha faydalı olabileceğini düşünüyorum 🙏🏻

Bisaniye Ben teşekkür ederim .Bende seanslarim bitince buz lazere 2 seans gitmek istiyorum .Fiyatı da çok iyiymiş benimle gittiğin yeri paylaşır mısın?Özelden de yazabilirsin umarım aynı şehirdeyizdir🤗

LiTeraRy benim 2 kuzenim alex e gittiler. Ikiside cok memnun kaldi. Tüm bacak, kol, koltuk alti ve yüz bölgesine gittiler. Kol, koltuk alti, hic cikmiyor diyorlar, ama bacak bölgesinde cok cok az cıkıyormuş, o da ince tüy gibi diyor. Onu da agdayla aliyormus. 2 sene oldu bunlar gideli. Bende gidecem ama daha firsat olmadi 😏

LiTeraRy Biri demişti insanları kandırmak , kandırıldığına inandırmaktan daha kolaydır . İnsan kandırıldığına inanmak istemiyor .Ben hak veriyorum sana 😂

Sedaa ay ne guzel dhada çikmasin insallh, bizde gidelim guzelleselimmm kisa zamandaaa 😅🤦‍♀️

Defnee ay evet resmen inanmadim kadina meger hakliymis kadinnn az kalsin kandiriliyordum dedigi gibi 😅🤦‍♀️

LiTeraRy aynen bende gitmek istiyorum ama önce dişciye gitmem gerek 😂 hamileyken kırilıp dökülen dişlerimi yaptiracam ilk 😂 kızım emiyor diye gidemedim. Ama artik 14 aylik oldu. Mama da iciyor. Bir kac saat emzirmeden durabilir 😂

Sedaa Aa Allaha sukur o olmadi bende git git once saglik tabikideee 🙏🌹

LiTeraRy ben iki hamilelik üst üste yaşayinca. Birde hamileyken oglumu emzirmeye devam edince vitamin felan kalmadi bende 😂 fındık yesem dişlerim kırılıyordu yani 😂

Sedaa hahaha guldum kiz zor valla dis ben hamilelikte dis cektirenler biliyorum bendede agri olduda dayandim zorla cektirmedim 🤦‍♀️😅

LiTeraRy bende o diş cektirenlerdenim 😂 8 aylik hamileyken dişim iltihap yapınca bebege zarar verir diye doktorum dişciye gönderdi, cektirdik 😂 ama hic agri yoktu, sadece iltihap vardi

EsmerHatunn bende ediyorum hafif gobek var gitse keske kadin bana yaptirma sana gerek yok dedi ama ben rahatsiz oluyorum genede yaa 🤦‍♀️

Defnee [upl-image-preview url=//i.imgur.com/qLrJbsC.jpeg]
                  Canım bu cihaz hangisinsen ?