Ayda 2.âdet
papatya_ kac aylık Allah yardımcın olsun cnm
urkutucumelek tesekkur ederim 10 aylık valla mahvediyo beni çok fena her yere tirmaniyo kimseye de gitmiyo hep üzerimde
papatya_ benimki de 10 aylık 13 ekim doğumlu yA bizimki de tırmanmıyor
Surekli bana yapışık cidden bizim kız da oyle
urkutucumelek bizde 14 ekimliyiz😍oğlum var bir tane sağolsun bütün gün arkasindayim
papatya_ ya 1 gun var aralarında ben orumcege katiyorum birsz olsun işimi oyle hallediyorum valla
urkutucumelek keşke benimki de dursa aşağıya atıyor kendini
papatya_ 10 ay boyunca hep sen mi ilgilendin cnm genel olarak biz ilgileniyoruz da zaten babasında falan durmaz mu
papatya_ bende doğumdan sonra 40ım çıktı iki gün sonra adet oldum 9 gün sürdü bitti 5 gün sonra tekrar adet oldum 8 9 gün sürdü o da. Ama doğum kontrol hapına başlamıştım ondan olduğunu düşünüyorum. Sanırım doğumdan sonra adet düzensizliği normal
urkutucumelek maalesef eşimin işi yoğun olduğu için hep ben ilgilendim o yüzden anneye bağlı oldu
Kalkyerineyat doğum kontrol hapı yapar mi bende kullanıyorum benimki de ondan olmuş olabilir sanırım
papatya_ Cerazette kullanıyorum, adet düzensizliği yapıyormuş çoğu kişiden de duydum. Haptan olabilme ihtimali var evet
papatya_ doğrudur cnm rabbim yardımcımız olsun
urkutucumelek âmin canım 🙏
papatya_ Happy kidste var misin sen
urkutucumelek Evet normalde vardım ama uygulamayı sildim simdi de hafızadan dolayı yükleme yapamıyorum 🤷♀️
papatya_ anladım cnm
papatya_ Merhaba bebde şuan aynı durumdayım. İlk kutu bitene yakın ikinci adetim başladı baya yoğun hala devam ediyor 10 gün olacak. Ayrıca dediğiniz gibi bel ağrılarım oluyor. İlacı gayet düzenli kullanıyorum dakikasına kadar. Sadece 1 kere ilişkim oldu kullanmaya başlayalı 18. Gününde. 3 gün sonra da adetim başladı normal adetimden de fazla yani. Korktum hamilelik mi diye test yaptım 14 gün sonra çıkmadı.Acaba bu hapın yan etkisi mi doktora gittiniz mi siz ?
Alparslaninannesi evet canım haptan oluyormuş spiral taktırdım çok şükür adetim düzenli artık
papatya_ Acaba benimki de mi haptan kaynaklı yaa 🤔