Life381 bana da glifor verdi devamlı iç diye ama içmiyorum bıraktım atık

Meyzi90 evet evet hersey beyinde bitiyor herşey ben asilama olcam nasil olsa diye hic biseyi kafama takmadim o ay cok rahattim cocuk olsun diye iliskiye girmiyodum mesela keyfime göre davranıyorum asla kafana takma stresden uzak dur

Life381 allah bağışlasın sağlıklı büyür inşallah🙏

Meyzi90 Allahim hayirlisini ve hayırlı evlat versin canim zamani geldi mi hersey oluyor nasil ki bahar gelmeden cicek açmıyor öyle dusun hersey gönlünce olsun🌺

Meyzi90 polikistik overlıyım çatlatma iğne tedavisiyle 2 yaşında oğlum var şuan 2.cisini deniyoruz kendiliğinden olmazsa gene tedavi olucam şuan bi macun kullanıyorum polikistik overlilar için istersen sende dene baya bir yararı oluyor önceden kullanan varmı diye bi post açmıştım burda baya kullanıp hamile olan insanlar çıkmıştı

Meyzi90 Bende de çok oluyor canım ara kanamalar doktoruma danistigimda çok normal pcoslarda ara kanamalar çok sık rastlanır demişti

Nigar11 merhabalar instagramdan bakabilirsin bende ordan sipariş verdim clife ballı bitkisel karışım yazınca çıkıyor ordan incleyebilirsin kullanıcalara bakabilirsin tamamen bitkiselmiş adet düzensizliği polikistik over ymurtalık sorunları için kullanıyorlar

bende de vardı pco. adet düzensizliği için gitmiştim bekarken hastaneye ve pco var denildi.çok araştırdım hamile kalmanın zorluğundan falan bahsediliyodu. ve bende soğan suyuna başladım. 6 ayda bir 15 gün düzenli yaptım. evlendikten sonra çocuk olmuycak diyede korkmuyo değildim. bi sene spnra çocuğum oldu ve şuan ikinciye hamileyim. ikinci ye hamile kalmadan öncede muayene olmaya gittiğimde pcodan eser yoktu.

Tugce07 ne macunu netten felan getirtiyorsan hemen getirtirim bende daha önce hiç duymadım

krizantem allahım isteyen herkese versin ben bu aralar o kadar çok düşündüm ki bugün yine gittim doktora kontrolüm vardı kist kalmamış dedi “””yumurtalık genişlemiş gibi görünüyor diğer geldiğinde tekrar bakarız dedi🤷‍♀️

Meyzi90 canim seni cok iyi anliyorum canim kafaya takmamak da mumkun degil insan takmicam desede takiyor ama lutfen Allahtan hayirlisini sagliklisini iste bende cok istedim sonrada oldu esimlede aramla sorunlar oldugu donem ogrendim hamile oldugumu hatta bosanma asamasindaydim ogrendigimde adetim gecikmisti ama ben ihtimal bile vermiyodum cunku olmuyodu zaten ama en beklenmedik anda oldu. Fakat bebegimin bircok saglik problemi var 4 ay 20 gunluk oldu 4 ay 11 gundur hastanede kaliyoruz cok zor gunler geciriyorum Allahim saglikli sihhatli versin evlatlarimizi sanada en kisa zamanda nasip etsin saglicakla

Meyzi90 canım instagramda sayfası var istersen ordan bi incele c-life ballı bitkisel karışım yazınca çıkıyor inşallah yararı olur

krizantem PCOS öyle geçebilecek bir şey değil semptomları azalır belki ama tamamen geçmez. Ömür boyu bizimle olacak bir sendrom.🌸

Bisaniye tabi illaki öyledir. ama doktora bende pco vardı dediğimde yok rahim de hiç bişey yok demişti. ben pco i ağır geçirmedim belki ondandır. aşırı bi kilo yada aşırı bi kıllanma olmadı. adet düzensizliği vardı oda aylarca gecikmezdi. tamamen bitmemiştir ama baya azalma olmuş demekki ☀️

krizantem Evet semptomlar azalır. Kilo, tüylenme vs gibi semptomlar olmayıp sadece düzensizlikle pcos olduğunu öğrenenler var. Bir pcos görünümlü yumurtalıklar vardır semptomlarınıda yaşarsın ama hormonlarında bir sıkıntı görünmez, birde semptomlarını yaşarsın yumurtalıklarında pcos gözlenmez. Ama doğuştan gelen bir şey azalıp bitemez ömür boyu bizimle. Siz şanslı kesimdensiniz semptomlarınız yok denecek kadar az 🌸