Selale01 Panda həə? Onda həyəcana gərəy yoxdu da? Ona diyəndəki sənən gorxuram dir niyə adam yeyənəm??🤣🤣
Selale01 Panda birdən udduu? Onda neyniyəcəm😂😂bidə mən eləyəm ki bir yerim incisə gişgrb agliyacam🤣😂🤣🤣😂
Panda Selale01 aa dəli olmamısan bıyabır eləmə bizi sən periderinin tələbəsisən nəbadə elə şey edəsən😂
Selale01 Panda mən sakit oturacam o sozsuz, ama bilmirəm bu gara oglan sakit oturacag ya yox🤣🤣həee yengə başdadi😂😂😂
Panda Selale01 dkjfhl o yengədə pazdıda bilsəydim mən olardım yengəniz sizə o 15 dəqiqəni gün işığ verməzdim😁
Panda Selale01 Kanejna demirəm ki bəs bu yengələr pazdı😁İnşAllah mən oğlumda qoydurmayacam yengə oğlum bilsin bəsdi mənim üçün🤗
Selale01 Panda həe demə demə😂😂😂ay yaxşı eliyəsən vAllah. Gorum bu gara balani yola gətirsəm isdəmiyəcəm yengə 😂😂🤣
Selale01 Panda hə gorumdə şirinliy edim🤪😂toy inşəAllah payizda bizim kayin peder hələ gəlmiyb onu gozduyuruy🤦🏻♀️☹bizdən sora nişanlanan dosdlari uje toyun vaxtin goydu biz galdig☹kiskandimm☹😏
Nara_kr Selale01 məncə nişanlılığın dadını çıxarın. Düzdü evliliy çox yaxşı şeydi. Ancaq nişanlılığın da öz yerində dadı var🙃
bitterdelisi24 Antisosyall cekınmıyorumda acıcak gibi düşünüyorum mısyoner pozyonu kolayıma gelıyo baska turlu daha hıc denemedık