Selale01 aa dəli olmamısan bıyabır eləmə bizi sən periderinin tələbəsisən nəbadə elə şey edəsən😂

Panda 🤣🤣😃diyəcəm agzimi baglasin yoxsa butun hərkəs eşidəcəy səsimi😂😂

Selale01 sakın ha paşa paşa işivizi görürsüz oturursuz sakit😁sizlərdə yengə varda yəqin?

Panda mən sakit oturacam o sozsuz, ama bilmirəm bu gara oglan sakit oturacag ya yox🤣🤣həee yengə başdadi😂😂😂

Selale01 dkjfhl o yengədə pazdıda bilsəydim mən olardım yengəniz sizə o 15 dəqiqəni gün işığ verməzdim😁

Panda sizdə olub yengə? Aaaaa Allahin yazigi gəlibe bizə🤣🤣🤣

Selale01 Kanejna demirəm ki bəs bu yengələr pazdı😁İnşAllah mən oğlumda qoydurmayacam yengə oğlum bilsin bəsdi mənim üçün🤗

Panda həe demə demə😂😂😂ay yaxşı eliyəsən vAllah. Gorum bu gara balani yola gətirsəm isdəmiyəcəm yengə 😂😂🤣

Panda hə gorumdə şirinliy edim🤪😂toy inşəAllah payizda bizim kayin peder hələ gəlmiyb onu gozduyuruy🤦🏻‍♀️☹bizdən sora nişanlanan dosdlari uje toyun vaxtin goydu biz galdig☹kiskandimm☹😏

Birgariphanci azgin gozukmek istemiyorm galiba o yuzdn bazen istedgmi belli ediyorum ama surkli yapamıyorum mesela bazn istedgm zamn gider sarılırım ondn hamle beklerim yapmynca bnde belli etmem bisey

Miskin kendimi begenmedigmden deil aslinda hic giymedim bi kere giydm ondada yatga gittm ustume yorgani cektm esm isigi acti bi anda gordu güldü ama gulme sebebi utanp üstümü ortmemdi cok hosuna gitti aslinda bnde isigi kapt dedm inat edip kapatmadi ole bi animz vr😂Dahada giymedm onuda zorla giydm utana sıkıla.Eşim her iliskide oran guzl burn guzl die konuşur o anda begenirde giysm hosuna gidr de bnde is yok herlde😂

Dilaylaa Bu gazla uçarım😂Saka bi yana tesekkur edrim deniycm ve uyguliycam inş alkol almam normlde dier dedigimlerini deniycm tesekkurler