Pozisyon(sex)
Antisosyall ben beceremiyorum valla hıcbırnı
bitterdelisi24 sizdemi cekiniyosnz ne anlmda
Birgariphanci azgin gozukmek istemiyorm galiba o yuzdn bazen istedgmi belli ediyorum ama surkli yapamıyorum mesela bazn istedgm zamn gider sarılırım ondn hamle beklerim yapmynca bnde belli etmem bisey
Kirpapatyasi bak onu hic denemedim genlde doggy yaprz ole ters iliski konusnda
Miskin kendimi begenmedigmden deil aslinda hic giymedim bi kere giydm ondada yatga gittm ustume yorgani cektm esm isigi acti bi anda gordu güldü ama gulme sebebi utanp üstümü ortmemdi cok hosuna gitti aslinda bnde isigi kapt dedm inat edip kapatmadi ole bi animz vr😂Dahada giymedm onuda zorla giydm utana sıkıla.Eşim her iliskide oran guzl burn guzl die konuşur o anda begenirde giysm hosuna gidr de bnde is yok herlde😂
Dilaylaa Bu gazla uçarım😂Saka bi yana tesekkur edrim deniycm ve uyguliycam inş alkol almam normlde dier dedigimlerini deniycm tesekkurler
Antisosyall cekınmıyorumda acıcak gibi düşünüyorum mısyoner pozyonu kolayıma gelıyo baska turlu daha hıc denemedık
- Düzenlendi
Antisosyall ayni sekilde bizimde oyleydi ilk 2 ay yapamadim korkuma tepemde dolasti durdu sonra bi defa yapip gecti 5 dkka surmuyordu bizimde. Ben konustum mutlu degilim dedim geciktirici sprey aldim aldigimi gordu sonra konusma flan yapinca simdi hemen hemen 2 gune bir yapiyoruz ve uzun tutuyo iliskiyi. Yani adamlarin elinde bence uzun tutmak gecenlerde bi yaptik yorgunum dedi hemen bitirmek istedi 5 dkka surmedi bosalmasi. Prezervetifde ise yariyo gec bosalmaya denemelisiniz
- Düzenlendi
Tirilaylaylom prezervarif esim koeunma amcali alcam diyo ama bn kstemiyorm diye almiyodu igrenirm ondn demiştim icimde kalir faln die korkuyodm en son alicm dedi yine ama almadi henz burda okumustm bnde geciktirme yaptgni.Bide bn oyle acik acik herseyi konusamiyorm ya
bitterdelisi24 Acıma deilde doggy de siz boladiktn snra devam edersnz yanma oluyo bnde öyle oluyo birakiyorum
Antisosyall doggy nedir :)) daha onu blmıyorumm:)
Antisosyall eşinin penisini ağzına alarak baslayabilirsn önce biraz op eşini sev oksa sonra yavaş yavaş in hiç bir erkek buna hayır demez heralde çekingen yoksa eşinden sende eşine yaptır memelerini eşinin vücudunu degdir ağzına alsın sen kendinedd oral yaptır önce ondan başla
bitterdelisi24 sen domaliyosun eşin arkana geciyo o sekilde oluyo yani esin arkada oluyo ama anal yapmiyo yani yine vajinaya
WhiteAngel Ilk evlendigmzde yapmıştı eşim bna oral ondn snra olmadi dha istemedim oda üstelemedi aslinda cok zevkliydi ama bidhada yap diyemedim.Ben bi kac kez oral yaptm oda esim istedi die
Antisosyall zor olmuyırmu öyle bide acımyormu