Dilaylaa inanmadığım dan degil ama benim evime gelmeni çok isterim biraz önce konuşmuştuk çok yapmak istiyorum bana cesaret verirsin 😊
Astral seyahat
Miros01
Herifi çağır bence😂
Takip edemiyorum yorumları. Bu yandan çocuk bı yandan ev işi 😂 herşeye yetişemiyorum. Sizinnhic işiniz yok mu 😂😂😂
Mathilda1818 Okadar canım sıkıldı ki özellikle inanmayan biri olacak. Hala yalancılık ile etkiletleniyorum . Inanmayan biri olacak ki bidaha kimseye bilip bilmeden yalancı damgası vurmayacak.
Paramore her işimi yaptım vallaha oyle burayı takip ediyorum suan
Paramore
Benimki çoktan bitti yemek kaldı sadece 🙄
3children1mom yok küsüm😂😂😂 gece olsun yine yılana sarılırım😂😂😂
[silindi]
[silindi] yaa ben okurken nasıl şaşırdım. Bizim öyle kayıp işi bikaç kez oldu ama sormaya çekiniyorum sanırım dün iyi geçmemiş olayları da tam bilmiyorum gerçi ama okuduklarımdan öyle anladım
Dilaylaa cok iyi niyetle ve sabırla her soruyu yanitliyorsunuz ve belli bir bilginiz olmasa zaten bu kadar mantıklı ve akıcı guzel cevaplar veremezsiniz ama hala nasıl size veya bu tarz olaylara inanmıyorlar anlamıyorum ve siz hala istifinizi bozmadan sabırla ve nezaketle yanitliyorsunuz helal olsun 🌸
3children1mom Isimi deyiştim ne olur ne olmaz 😁
Dilaylaa
Ben nuru cagiriyorum gelmior 🙄
Paramore Benim eşim beni 6 aylık hamileyken aldattı. Ve bana sadece yemek yedik diyor bunun doğruluğunu hissedebiliyormusun mesela ?